Lena, przeczytaj

Wszystko co nie mieści w innych tematach...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
nieufaj
Nowy na forum
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Lena, przeczytaj

Post autor: nieufaj »

Nie ufaj Tomkowi, wykorzysta Cię i porzuci, jak czynił to wcześniej z innymi kobietami. Uwierz mi, a przynajmniej przemyśl moje słowa. Wśród geocacherów znajdziesz przyjaznych ludzi, możesz liczyć na naszą pomoc, nie zapominaj o tym. Możesz śmiało tutaj pisać - w Hyde Parku nikt niepowołany nas nie znajdzie. Uważaj na siebie Lena!
Awatar użytkownika
Lena
Nowy na forum
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: Lena »

Nieufaj, kimkolwiek jesteś, dziękuję za ostrzeżenie. Tomasz przeczytał bloga i zaczął mnie mocniej oplatać, więc pisząc musiałam udawać, że weszłam w tę grę. Teraz próbuje mnie wrobić w pewną aferę, ale na szczęście w porę się opamiętałam. Muszę zniknąć. Zmienię nazwisko, przefarbuję włosy, wyjadę z Warszawy i znajdę nową pracę. Zostawiam po sobie małą geocacherską pamiątkę, nie powinniście mieć problemów z jej znalezieniem, wskazówki wyślę do zołzy.

Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę. Jeżeli za kilka miesięcy gdzieś w Polsce pojawi się nowa poszukiwaczka skarbów, to być może będę to ja. Ale nigdy nie będziecie mieć pewności. A ja już zawsze będę się zastanawiała, dlaczego właśnie mnie to spotkało?

Pozdrawiam,
Lena
Za ten post autor Lena otrzymał podziękowanie:
Indar
Awatar użytkownika
zolza
Bywalec
Podziękował;: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: zolza »

Witajcie,
Lena zostawiła mi wiadomość z prośbą o przekazanie, więc przekazuję:

OP17DD(1) OP0909 (2+3) OP16BE(3+ń), OP07E9 (1+4+5+3).
N 52° A.BC', E 20° D.E'

Jakbyście ją gdzieś zobaczyli, dajcie mi znać.

Pozdrawiam, zolza
Za ten post autor zolza otrzymał podziękowanie:
coza
Zablokowany