Lena, przeczytaj
Moderator: Moderatorzy
- nieufaj
- Nowy na forum
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Lena, przeczytaj
Nie ufaj Tomkowi, wykorzysta Cię i porzuci, jak czynił to wcześniej z innymi kobietami. Uwierz mi, a przynajmniej przemyśl moje słowa. Wśród geocacherów znajdziesz przyjaznych ludzi, możesz liczyć na naszą pomoc, nie zapominaj o tym. Możesz śmiało tutaj pisać - w Hyde Parku nikt niepowołany nas nie znajdzie. Uważaj na siebie Lena!
- Lena
- Nowy na forum
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Nieufaj, kimkolwiek jesteś, dziękuję za ostrzeżenie. Tomasz przeczytał bloga i zaczął mnie mocniej oplatać, więc pisząc musiałam udawać, że weszłam w tę grę. Teraz próbuje mnie wrobić w pewną aferę, ale na szczęście w porę się opamiętałam. Muszę zniknąć. Zmienię nazwisko, przefarbuję włosy, wyjadę z Warszawy i znajdę nową pracę. Zostawiam po sobie małą geocacherską pamiątkę, nie powinniście mieć problemów z jej znalezieniem, wskazówki wyślę do zołzy.
Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę. Jeżeli za kilka miesięcy gdzieś w Polsce pojawi się nowa poszukiwaczka skarbów, to być może będę to ja. Ale nigdy nie będziecie mieć pewności. A ja już zawsze będę się zastanawiała, dlaczego właśnie mnie to spotkało?
Pozdrawiam,
Lena
Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę. Jeżeli za kilka miesięcy gdzieś w Polsce pojawi się nowa poszukiwaczka skarbów, to być może będę to ja. Ale nigdy nie będziecie mieć pewności. A ja już zawsze będę się zastanawiała, dlaczego właśnie mnie to spotkało?
Pozdrawiam,
Lena