Saracen pisze:BAS z czałym szacunkiem jaki mam do Twojej osoby
Dziekuje, z wzajemnoscia
Saracen pisze:Czy to nie Ty zacząłeś ten wątek?
Przez niego wszyscy się trochę nakręciliśmy...
Ja otworzylem ten watek: "Wto 16:41,
3 Cze 2008"
Cache zostal opublikowany
2 czerwca i jeszcze tego samego dnia zlozylo tam wpisy
18 osob 
Oczywiscie 3 czerwca tez byly wpisy, ale juz ich tu nie licze, bo nie wiem ile powstalo przed 16:41... Ja nie wpisywalem sie tam wcale.
Tak wiec nie ja bylem powodem, ze ktos sie nakrecil...
Powiem wiecej: ten watek otworzylem po przeczytaniu tych wpisow, gdy zobaczylem co sie dzieje przy skrzynce
To one byly powodem do powstania tego watku. Napisalem wyraznie juz
w pierwszym poscie tego tematu, ze nie chodzi o JEDEN cache, ale o rozwiazanie globalne i zeby nie rozpatrywac JEDNEJ skrzynki tylko
myslec o CALYM problemie.
Nie chodzi mi to, zebysmy sie tu zastanawiali nad tym, czy innym keszem. To rozwiazania dorazne !
Co zrobic, zeby takich skrzynek bylo jak najmniej, a wrecz wcale?
Nie lubie lania wody. Gdybym tylko wiedzial, ze ten watek NIC nie wniesie - odpuscilbym temat. Pomyslalem, ze zamiast KOLEJNY JUZ raz (a ostatni byl niedawno) linczowac zbiorowo jedna osobe moglibysmy pomyslec razem i stworzyc cos, co zapobiegnie takim sytuacjom w przeszlosci...
Sp2ong mial zdecydownie lepsze wyczucie - od razu stwierdzil, ze nic z tego nie bedzie i... mial racje.
Niech Ci, ktorzy sie tam wpisali z takimi, a nie innymi uwagami sami poczuja sie za to odpowiedzialni za wlasne slowa.
OT:
sugerowalem, zeby nie bylo mozliwosci swobodnego edytowania logow i ich kasowania - to potezne narzedzie do falszowania historii, co mialo miejsce chocby i w OC, i to kilka razy... W sytuacji, gdy nie mozna skasowac wlasnych slow czasami ktos sie zatrzyma ZANIM cos chlapnie, a tak- niczym nieograniczona swoboda (najwyzej sie skasuje).