[Android/Free] Awaryjny GPX (integracja z Locus)
Moderator: Moderatorzy
- wrygiel
- Wyjadacz
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 42 razy
- Kontakt:
Re: [Android/Free] Awaryjny GPX (integracja z Locus)
OK! Dodałem opcję oznaczania/pomijania znalezionych skrzynek.
- wrygiel
- Wyjadacz
- Kontakt:
- bartek-111
- Centrum Obsługi Geocachera
- Podziękował;: 4 razy
A przewidujesz jakaś integrację z Locusem?
Bo Awaryjniejszy miał tak, ze się w Locusie klikało na mapce, i on zaczytywał współrzędne punktu, i wysyłał do Awaryjniejszego.
Bo Awaryjniejszy miał tak, ze się w Locusie klikało na mapce, i on zaczytywał współrzędne punktu, i wysyłał do Awaryjniejszego.
Kup mix sałat. Wyrzuć mix sałat. Powtórz!
- wrygiel
- Wyjadacz
- Kontakt:
Tak, też już dodane ;)
BTW, Awaryjny też tę opcję miał. Różnica w Awaryjniejszym była głównie taka że pobierał też zdjęcia offline (ale ta opcja jest już wbudowana w Locus więc tego nie będę implementował).
BTW, Awaryjny też tę opcję miał. Różnica w Awaryjniejszym była głównie taka że pobierał też zdjęcia offline (ale ta opcja jest już wbudowana w Locus więc tego nie będę implementował).
- bartek-111
- Centrum Obsługi Geocachera
- Podziękował;: 4 razy
Dziś zaktualizowałem sobie program.
- Nie widzę PL, albo go nie ma, albo jestem ślepy
- Są własne współrzędne!!! - super, a dało by to rozbić na dwa pola? Ja se ogarnę, ale ludzie są raczej przyzwyczajeni do wpisywania N i E w osobnych polach.
- Fajnie że pobierając kesze ignoruje znalezione przeze mnie kesze, ale brakuje jeszcze, by dało się zaznaczyć, by nie pobierał keszy znalezionych przeze mnie.
- Póki co zdjęcia u mnie to linki do nieistniejących plików
- Nie widzę PL, albo go nie ma, albo jestem ślepy
- Są własne współrzędne!!! - super, a dało by to rozbić na dwa pola? Ja se ogarnę, ale ludzie są raczej przyzwyczajeni do wpisywania N i E w osobnych polach.
- Fajnie że pobierając kesze ignoruje znalezione przeze mnie kesze, ale brakuje jeszcze, by dało się zaznaczyć, by nie pobierał keszy znalezionych przeze mnie.
- Póki co zdjęcia u mnie to linki do nieistniejących plików
Kup mix sałat. Wyrzuć mix sałat. Powtórz!
- wrygiel
- Wyjadacz
- Kontakt:
Albo pobrała Ci się starsza wersja (aktualna jest 1.2.1), albo musisz ubić i zrestartować apkę. Język powinien się wtedy zrobić taki sam jak język systemu.bartek-111 pisze: poniedziałek 06 lipca 2026, 18:54 - Nie widzę PL, albo go nie ma, albo jestem ślepy :(
Najłatwiej w ogóle nie wpisywać tylko wybrać z Locusa. Klikasz w dowolny punkt i tam jest opcja żeby udostępnić do awaryjnego.bartek-111 pisze: poniedziałek 06 lipca 2026, 18:54 - Są własne współrzędne!!! - super, a dało by to rozbić na dwa pola? Ja se ogarnę, ale ludzie są raczej przyzwyczajeni do wpisywania N i E w osobnych polach.
Musisz zaznaczyć "Pomiń znalezione skrzynki" (pod nazwą użytkownika).bartek-111 pisze: poniedziałek 06 lipca 2026, 18:54 - Fajnie że pobierając kesze ignoruje znalezione przeze mnie kesze, ale brakuje jeszcze, by dało się zaznaczyć, by nie pobierał keszy znalezionych przeze mnie.
Też widzę czasem ten problem, przyjrzę się.bartek-111 pisze: poniedziałek 06 lipca 2026, 18:54 - Póki co zdjęcia u mnie to linki do nieistniejących plików :(
BTW, wrzuciłem apkę w "open testing", czyli już nie trzeba mi wysyłać adresów email, każdy może pobrać sam: https://play.google.com/store/apps/deta ... ergencygpx