Jednomyślnie podjąłem decyzję o napisaniu tego posta. Pewnie sam dostanę za to bana, ale nie mogłem się powstrzymaćRe: Ban
autor: krcr » 2017/11/08 19:22:46
Ban dla użytkownika tomanek111 został zdjęty jednomyślnie przez Wołka..

Moderator: Moderatorzy
Jednomyślnie podjąłem decyzję o napisaniu tego posta. Pewnie sam dostanę za to bana, ale nie mogłem się powstrzymaćRe: Ban
autor: krcr » 2017/11/08 19:22:46
Ban dla użytkownika tomanek111 został zdjęty jednomyślnie przez Wołka..
Raczej śpij spokojnierapotek pisze: Jednomyślnie podjąłem decyzję o napisaniu tego posta. Pewnie sam dostanę za to bana, ale nie mogłem się powstrzymać
Z jaką małą dozą ironii? Kogo to ma bawić? Ban został jednomyślnie założony, więc jednomyślne został ściągnięty. Coś złego w tym jest?krcr pisze:
Mój post miał charakter informacyjny (z małą dozą ironii).
Pozdro
Nie skądże. Przecież nikt się nie sprzeciwił Twojej decyzji.Ban zdjęty - Tomanek111 znów na oc.plWołki.Lca pisze:Coś złego w tym jest?
Krzysiek nie wiem kogo ma to bawić. Nie ja jestem adresatem postu, tylko Ci, którzy przeglądają te forum.Wołki.Lca pisze:Zadałem trzy pytania, a nie jedno. Pozostają dwa:
Z jaką małą dozą ironii?
Kogo to ma bawić?
Z zainteresowaniem obserwuję wpisy na forum. Ciekawe, że były członek COG, który sam odmawiał uczynienia działań transparentnymi i podejmował decyzje według własnego uznania, teraz domaga się jawności. Czyżby początek czegoś większego ? Ciąg dalszy pewnie nastąpiWołki.Lca pisze: Bardzo proszę o podanie powodu i udostępnienie wyników głosowania COG nad banem dla tomanek111- jak rozumiem w ciągu ponad pół roku zdążyła wypowiedzieć się większość COG.
A może to jednoosobowa decyzja?