Jednomyślnie podjąłem decyzję o napisaniu tego posta. Pewnie sam dostanę za to bana, ale nie mogłem się powstrzymaćRe: Ban
autor: krcr » 2017/11/08 19:22:46
Ban dla użytkownika tomanek111 został zdjęty jednomyślnie przez Wołka..

Moderator: Moderatorzy
Jednomyślnie podjąłem decyzję o napisaniu tego posta. Pewnie sam dostanę za to bana, ale nie mogłem się powstrzymaćRe: Ban
autor: krcr » 2017/11/08 19:22:46
Ban dla użytkownika tomanek111 został zdjęty jednomyślnie przez Wołka..

Raczej śpij spokojnierapotek pisze: Jednomyślnie podjąłem decyzję o napisaniu tego posta. Pewnie sam dostanę za to bana, ale nie mogłem się powstrzymać
 (a raczej spokojnie keszuj).
 (a raczej spokojnie keszuj).Z jaką małą dozą ironii? Kogo to ma bawić? Ban został jednomyślnie założony, więc jednomyślne został ściągnięty. Coś złego w tym jest?krcr pisze:
Mój post miał charakter informacyjny (z małą dozą ironii).
Pozdro
Nie skądże. Przecież nikt się nie sprzeciwił Twojej decyzji.Ban zdjęty - Tomanek111 znów na oc.plWołki.Lca pisze:Coś złego w tym jest?
 (Mam nadzieję)
 (Mam nadzieję)Krzysiek nie wiem kogo ma to bawić. Nie ja jestem adresatem postu, tylko Ci, którzy przeglądają te forum.Wołki.Lca pisze:Zadałem trzy pytania, a nie jedno. Pozostają dwa:
Z jaką małą dozą ironii?
Kogo to ma bawić?
Z zainteresowaniem obserwuję wpisy na forum. Ciekawe, że były członek COG, który sam odmawiał uczynienia działań transparentnymi i podejmował decyzje według własnego uznania, teraz domaga się jawności. Czyżby początek czegoś większego ? Ciąg dalszy pewnie nastąpiWołki.Lca pisze: Bardzo proszę o podanie powodu i udostępnienie wyników głosowania COG nad banem dla tomanek111- jak rozumiem w ciągu ponad pół roku zdążyła wypowiedzieć się większość COG.
A może to jednoosobowa decyzja?