Przyłączamy się do zabawy

Moderator: Moderatorzy

i myślę, że Twoje zachowanie jest naprawdę prawidłowe
 i myślę, że Twoje zachowanie jest naprawdę prawidłowe  to nas odróżnia od mugoli.
 to nas odróżnia od mugoli. 
  Ktoś przed nami już wpadł na to, że to fantastyczne miejsce
 Ktoś przed nami już wpadł na to, że to fantastyczne miejsce  
 Na opencaching.pl zarejestrowałem się już dawno, potem zupełnie o tym zapomniałem i teraz przygotowując prezent urodzinowy dla dziewczyny sobie przypomniałem. I w ciągu osatniego tygodnia znalazłem już trzy kesze z czego jeden znalazła dziewczyna. Pozdawiamy
 Na opencaching.pl zarejestrowałem się już dawno, potem zupełnie o tym zapomniałem i teraz przygotowując prezent urodzinowy dla dziewczyny sobie przypomniałem. I w ciągu osatniego tygodnia znalazłem już trzy kesze z czego jeden znalazła dziewczyna. Pozdawiamy 
 Dopiero w tym roku dzięki opowieściom moich znajomych nabrałam ochoty na poszukiwania.
  Dopiero w tym roku dzięki opowieściom moich znajomych nabrałam ochoty na poszukiwania.   Początkowo szukałam sama, dopiero podczas majowego weekendu dołączył do mnie mąż i syn. Bez GPS-a poszukiwania w terenie nie miały sensu, a samochodowy nie łapał satelity, więc postanowiłam sobie kupić Garmina eTrex20 i to był strzał w dziesiątkę, nawigacja przy keszach terenowych sprawuje się znakomicie.
  Początkowo szukałam sama, dopiero podczas majowego weekendu dołączył do mnie mąż i syn. Bez GPS-a poszukiwania w terenie nie miały sensu, a samochodowy nie łapał satelity, więc postanowiłam sobie kupić Garmina eTrex20 i to był strzał w dziesiątkę, nawigacja przy keszach terenowych sprawuje się znakomicie.   Po moim mieście chodzę bez nawigacji, bo Szczecin znam znakomicie, wyszukuję różne ciekawe miejsca i wędruję w ich poszukiwaniu. Teraz dzięki Geocachingowi mogę odkrywać miejsca zupełnie mi do tej pory nieznane.
  Po moim mieście chodzę bez nawigacji, bo Szczecin znam znakomicie, wyszukuję różne ciekawe miejsca i wędruję w ich poszukiwaniu. Teraz dzięki Geocachingowi mogę odkrywać miejsca zupełnie mi do tej pory nieznane.