Jestem nowy, przed założeniem pierwszej skrzynki. Już nieco poczytałem i ilość pytań zdecydowanie się zmniejszyła

Np. czy mogę ingerować w uszkodzone skrzynki? Czy mam prawo wyrzucić całkowicie zamokniętą zawartość?
Już się nauczyłem nosić zestaw naprawczy (ołówek, temperówka, zapasowe logbooki, worki foliowe, nawet papierowe ręczniki do wysuszania:) itp itd) i przy najbliższej konieczności naprawię/uporządkuję uszkodzoną skrzynkę - jednak z powodu braku doświadczenia (nadal mam go nie wiele

Wracając do tematu. Mam kilka pomysłów na skrzynki w okolicy, chcę najpierw odwiedzić te miejsca, sprawdzić koordynaty, informacje na temat położenia, terenu historii itp itd.
I tu jest dla mnie wszystko jasne.
Mam natomiast pytanie o skrzynki, które chciałbym założyć podczas wakacji, czy dalszych wycieczek. Czyli są to miejsca, których fizycznie nie jestem w stanie odwiedzać zbyt często.
Oczywiście przygotowanie odpowiednio trwałej skrzynki, opisu i kordów to jedno i to jak najbardziej jest do wykonania, ale co z serwisem takiego "skarbu" ??
Jeżeli ktoś zgłosi problem, że zamoczona, uszkodzona itp itd - to co w takiej sytuacji skoro ja (założyciel/właściciel) jestem 500 km dalej??
Podobna sytuacja jest np w przypadku przeprowadzki do innego miasta?
Czy takie odległe skrzynki najlepiej odrazu komuś przekazać pod opiekę?? Jak - skoro nie znam nikogo?
Czy np właśnie na takim forum poprosić kogoś z okolicy o zaopiekowanie się/przejęcie na własność??
A może liczyć, na geokeszerki/ów, którzy chodzą z zestawami naprawczymi??
Zapewne macie takie doświadczenia

Dzięki za uwagi i sugestie.