Yes there are alot of burried caches in Poland. A shovel had been nice on the trip, but we found most of them anyway.

Logi zostawił sympatyczne.
Nie chcę tu nikomu nic narzucać, tak tylko... ku przemyśleniom.

Moderatorzy: nemrodek, Moderatorzy
No, właśnie nie jestem przekonany do tego "my" i o tym mówi ten komentarz geocachera. Logi były miłe przez grzeczność, bo interesujące miejsca, ale z tego co widzę w systemie GCVote ocena niska, własnie przez metodę ukrycia - a szkoda. Poprostu.GeoNornik pisze:cóż widać lubimy zakopywać i lubimy też wykopać
nie wiem z czego to wynika
może z tego że "prawdziwy skarb" to zawsze był zakopany
na wyspie piratów albo dziadek zakopał złoto dziesięć kroków na północ za piątym dębem
(kulturowo i literaturowo jest to mocno zakorzenione)
gdyby popyt na skrzynki niekopne był większy czyli miały np. 10x więcej znalezień
to pewnie zakładający tworzyli by więcej takich
tak, niestety, grozi nam ślepe, głupie naśladownictwomarwaldor pisze: czy ze strony tego pana lub organizacji jaką reprezentuje, coś strasznego nam grozi ?
Święta prawda...ZYR pisze: Owszem częściej zdarza się, że do przygotowania dziury jest wykorzystywana łopatka, ale już do jej wyjęcia rzadko jest potrzebna.
Zależy jak to zinterpretujesz.ZYR pisze:To jakiś mit na temat OC, że skrzynki są zakopywane.
Owszem częściej zdarza się, że do przygotowania dziury jest wykorzystywana łopatka, ale już do jej wyjęcia rzadko jest potrzebna.
Z łatwości przygotowania takiej skrytki.GeoNornik pisze:cóż widać lubimy zakopywać i lubimy też wykopać
nie wiem z czego to wynika