Witam chciałbym polecić fajną imprezę która odbywa się co roku w Bielsku - Białej jest to międzynarodowy zlot pojazdów militarnych jedna z największych imprez tego typu. Fajnie by było spotkać się z Wami więc jak by się ktoś wybierał to dajcie znaka (tak przy okazji spotkanko co roku może wejdzie w tradycję ).
Razem z adrianembb proponujemy z rana wyjść w góry na trasę Dębowiec - Szyndzielnia - Klimczok - Magura - przeł. Kołowrót - Kozia Góra z zejściem na tereny rekreacjne "Błonia" (gdzie będzie odbywać się cała impreza Operacji Południe). Zapraszamy chętnych. Pozdro
Byłem już kilka razy na tym zlocie
Mam blisko to pewnie i w tym roku się pojawię. Traske po okolicznych górkach którą opisałeś już w tym roku zrobiłem 2 razy (ostatni raz we czwartek podczas cachobrania) ale może się jeszcze raz wybiorę ...
Pozdrawiam.
Pojawiły się nowe skrytki w górach (chyba, że je też masz) ja w tym roku już też raz robiłem tą trasę (w wielkich śniegach) ewentualnie możemy zacząć z Wapienicy i przez Błatnią iść tam też się trochę tego nazbiera Pozdro
http://www.opencaching.pl/cachemap2.php?userid=9808
No niestety po drodze to nic nie ma czego bym nie widział
Ale w sumie jeszcze nic nie mam schowanego ... może to już pora na pierwsze ukrycie skrzynki .. hmm ..