... i wierzcie mi, wcale nie twierdziłem, że jestem założycielem OC

Moderator: Moderatorzy
filips pisze:http://www.npm.pl/artykul.php?art=1430
... i wierzcie mi, wcale nie twierdziłem, że jestem założycielem OC
Kod: Zaznacz cały
m do sieci: „Skrzyneczka znaleziona, choć z wielkim trudem. Faktycznie jest na ganku, w dziurze.... tylko ten skarb, jak i sama dziura kamykiem jest przysłonięta delikatnie. Więc trzeba spojrzeć najpierw, który kamień jest mniejszy i leży luzem i jednak go wyjąć, aby dostać się do skarbu. Aczkolwiek, jak się dobrze przyjrzeć, to fragmenty folii widać w dziurze, więc można bez rozbierania całego muru go znaleźć. Skrzynkę pozostawiam ukrytą, tak jak ją zastaliśmy” – to o skarbie w Dworze Stroińskich w pobliżu szlaku prowadzącego do źródeł Sanu w „bieszczadzkim worku”.
no jak na pół roku pracy i z dumna brzmiąco hasło "reportaż" to coś cieniutkoredaktor pisze: Dla jednego z ogólnokrajowych miesięczników społeczno- kulturalnych przygotowuję reportaż o GeoCachingu.
no w sumie tak.Hern pisze: Qrde bele .. tekst sygeruje, że jak ktoś znajdzie "skarb" to sobie go po prostu bierze :-/ Ile całkiem nowych przeczyta instrukcję obsługi skarbu na logbooku ?
Olaboga, toż to same parki narodowe są !W Tatrach, Bieszczadach czy na Babiej Górze ...
Proszę mnie nie denerwować. Przypomnialo mi sie jak ostatnio narybek zabrał wszystkie fanty ze skrzynki i jeszcze stwierdził, że nie odda ("no może dwa")Hern pisze: PS:
Qrde bele .. tekst sygeruje, że jak ktoś znajdzie "skarb" to sobie go po prostu bierze :-/ Ile całkiem nowych przeczyta instrukcję obsługi skarbu na logbooku ?