Voit pisze:
...Zapewne dokładnie to samo co z ankiety na temat logowania się.
Tej jedynej prawdziwej, merytorycznie poprawnej i wiążącej...
Obiecuje ze w tych dniach cos napisze na temat tamtej ankiety na ktora, jak widze, wiele osob nie moze sie doczekac.
Staramy sie w RR postepowac spokojnie. Czasami za szybko podjeta decyzja nie jest ta najlepsza - a gorzej jest sie wycofywac z niektorych decyzji niz troche przeciagnac jej podjecie.
A jesli ktos chce koniecznie wieszac zdechle psy na kims za brak tej oficjalnej ankiety - to bardzo prosze, jestem do dyspozycji bo sprawe w ramach RR ja wlasnie pilotuje.
Zdaję sobię sprawę, że piszę w niewłaściwym temacie, ale kiedy miesiąc temu zapytałem o losy ankiety, nie pochwaliłeś się postępami prac.
Nie dziw się więc że kolejna zapowiedź ankiety wywołuje takie reakcje.
..."Im bardziej jej szukam, tym bardziej jej tam nie ma"... trójmiasto, Kępa Redłowska (OP18B6), 29/05/2009 godz 22.30
Voit pisze:
Zdaję sobię sprawę, że piszę w niewłaściwym temacie, ale kiedy miesiąc temu zapytałem o losy ankiety, nie pochwaliłeś się postępami prac.
OK- nie dziwie sie - ale poprostu wyjasniam sytuacje. Moze nie zawsze RR reaguje szybko na zglaszane problemy - ale nie bylo nigdy sytuacji takiej ze cos zignorowalismy.
Voit pisze:
OK- nie dziwie sie - ale poprostu wyjasniam sytuacje. Moze nie zawsze RR reaguje szybko na zglaszane problemy - ale nie bylo nigdy sytuacji takiej ze cos zignorowalismy.
...A nie uważasz że Twoje milczenie sprzed miesiąca dziś odbija się czkawką w tym temacie?
Dobra, czekam cierpliwie na wyniki prac.
..."Im bardziej jej szukam, tym bardziej jej tam nie ma"... trójmiasto, Kępa Redłowska (OP18B6), 29/05/2009 godz 22.30