Sam spis skrzynek oznacza dokladnie "wylacznie" spis tresci, czy kryje sie za tym opis skrzynki w html? Czytam i mam nadzieje, ze oznacza wiecejmakos pisze:sam spis skrzynek w postaci html mozna zdobyc jeszcze troche inaczej.

Moderatorzy: nemrodek, Moderatorzy
Spakowaną stronę tworzenia PQ masz tu: http://emersoft.pl/tmp/gcpq.zipmakos pisze:Jakie sa kryteria dostepne do segregowania keszy przy uzyciu Pocket queries, tylko to co jest na mapce multi,quiz, ..... czy sa jeszcze jakies zaklete rzeczy w srodku?
To jest swietna funkcja.emersoft pisze:fajne jest też "Find Caches Along a Route" ale tego raczej nie przeskoczysz
Tego nie wiem, ale jestem przekonany, że jak ruszy jakiś skrypt czy program ściągający większość ilośc danych jednorazowo i zacznie go używać większa ilość ludzi to zrobią coś żeby to zablokować. Lepiej więc zbytnio tego programiku nie reklamować. Ale to tylko moje przypuszczenia.Hern pisze:Tak właśnie sobie pomyślałem, czy przypadkiem wyciąganie danych z GC i publikowanie ich w innych serwisach nie narusza jakiegoś ichniejszego paragrafu ?
Licensee shall not remarket, resell, and/or redistribute the Data or any derived portion(s) of the Data in its digital form to any third party whatsoever.