Program już zakupiony - testowanie "na sucho" wypadło całkiem nieźle. Teraz tylko wyruszyć w teren

Moderator: Moderatorzy
W którym momencie się sypie? Jeżeli masz logcat to podeślij go na b64team[at]gmail.com.Ibin pisze:Program bardzo fajny, warto było kupić.
Tylko często mi się wywala i trzeba na nowo włączać. A co za tym idzie, pobieranie tych samych danych, trochę strata pakietu internetowego. Przydało by się aby dane skrzynek się zapisywały. A program pobierał nowe, jeśli odległość będzie się znacznie różniła, lub co jakiś czas i na żądanie użytkownika.
Druga ważna rzecz, to w trybie kompasu fajnie jakby program podtrzymywał podświetlenie.
Kiedy można się spodziewać wersji która będzie odsługiwała listę obserwowanych skrzynek?
Mój tel to: Samsung i5700 + Samdroid 1.3.1.
Przesłałem log, mam nadzieje, że dobry.b64team pisze:W którym momencie się sypie? Jeżeli masz logcat to podeślij go na b64team[at]gmail.com.
Android 2.1 oficjalny czy jakis zmodyfikowany rom?mariw pisze:Ściągnąłem program z wielką nadzieją na wygodną aplikację do szybkich poszukiwań. Niestety nie mogę autoryzować mojego konta OC. Po kliknięciu "Otwórz stronę" pojawia się komunikat "Autoryzacja nie powiodła się!" i przycisk "Autoryzuj" zmienia się z szarego na zielony. Dalej nic.
Samsung Galaxy Spica + Android 2.1-upadate1
Testowaliśmy na 2.1 i wszystko działało. Prawdopodobnie błąd w bibliotece oauth-signpost. Komuś podobnie nie działało na 3.2. Postaramy się jak najszybciej znaleźć rozwiązanie.mariw pisze:soft oficjalny, nic nie mieszane od nowości
http://www.altcontroldelete.pl/artykuly ... id-market/pilowbox pisze:Ja mam pytanie z innej beczki. Czy jest możliwość zapłacenia za aplikację w jakiś inny sposób niż kartą kredytową?? nie posiadam takowej i nie zamierzam jej mieć.
Karta wirtualna rozwiązuje niestety tylko część problemu tzn kwestie bezpieczeństwa danych.