Witam
Mam pytanie odnośnie podpisu, który będzie widoczny pod każdym moim postem. Pytanie brzmi, jak ustawić obrazek statystyk z opencaching.pl? Próbowałem skopiować adres URL ale niestety nie poskutkowało ;/ Z góry dzięki za pomoc!
"Prawdziwą miarą charakteru jest zdolność oparcia się pokusie"
Papillon
marabut pisze:
a u mnie nie odświeżylo się od wielu dni pokazuje 18 a mam na koncie 25 to normalne
Ja widzę u Ciebie 24
Jeśli góra idzie do Ciebie, a Ty nie jesteś Mahometem - spieprzaj, to lawina! Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Stryker pisze:Zanim się odświeżą te wszystkie cache'e (hehe) w przeglądarkach i serwerach to trochę trwa .
a u mnie nie odświeżylo się od wielu dni pokazuje 18 a mam na koncie 25 to normalne
Normalne, zależy jak masz ustawione w przeglądarce. Przeglądarka by oszczędzić na ruchu w necie, ładuje plik obrazka z dyskowego cache.
Ja widzę 25 bo mój komputer pierwszy raz widzi Twój obrazek statystyk więc pobrał sobie z netu.
Pewnikiem pomoże jeśli klikniesz na swoim obrazku i z menu kontekstowego wybierzesz "pokaż obrazek"
Wszedłem tu, było 24. Dałem "odśwież" i pokazało się 25 Jak u ciebie zwykłe odświeżenie strony nie pomaga to wejdź w ustawienia przeglądarki i wyczyść jej cache.
krystiant pisze:Wszedłem tu, było 24. Dałem "odśwież" i pokazało się 25 Jak u ciebie zwykłe odświeżenie strony nie pomaga to wejdź w ustawienia przeglądarki i wyczyść jej cache.
Jeśli góra idzie do Ciebie, a Ty nie jesteś Mahometem - spieprzaj, to lawina! Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.