Weryfikacja skrzynek nowych użytkowników - czas...
Moderator: Moderatorzy
- MarqoBiker
- Nowy na forum
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Re: Weryfikacja skrzynek nowych użytkowników - czas...
Takie pytanie poczatkujacego . Po załozeniu pierwszej skrzynki na stronce skrzynka sama zgłasza sie do weryfikacji czy mam gdzies ja zgłosic ?
- Doc_with_the_dog
- Forumator
- Podziękował;: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
- Kontakt:
Wchodzi automatycznie. COG ją przegląda i akceptuje lub zgłasza poprawki. Ważne jest to, że po akceptacji skrzynka nie pokazuje się z automatu, tylko wskakuje do zakladki NIEOPUBLIKOWANE. Autor publikuje ją samodzielnie.
- Za ten post autor Doc_with_the_dog otrzymał podziękowanie:
- MarqoBiker
Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo.
- MarqoBiker
- Nowy na forum
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Rozumiem . Dziekuje za szybkie info . Mam nadzieje ze w miarę szybko zostanie zweryfikowana moja skrzynka .
- maryush
- Forumator
- Podziękował;: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 63 razy
Jakieś pomysły (może prace?) w tym kierunku?etnamars pisze:Wydaje mi się że dobrym pomysłem, byłoby uświadomienie oczekującym, że ich skrzynka nie jest tą jedyną w kolejce do weryfikacji (na tą chwilę takich skrzynek jest 26, z czego 6 jeszcze nie ma przypisanych weryfikatorów - pojawiły się w dniu dzisiejszym i wczorajszym po południu).
Coś na wzór systemu kolejkowego w banku - wiemy ile jeszcze osób jest przed nami i denerwujemy się trochę mniej
Wystarczyłaby w sumie tylko cyferka gdzieś na stronie portalu - "aktualnie XX skrzynek czeka na weryfikację".
- Ranwers
- Forumator
- Podziękował;: 28 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Poniżej opisu skrzynki, dostajesz je również na maila.
Jeśli góra idzie do Ciebie, a Ty nie jesteś Mahometem - spieprzaj, to lawina!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Doc_with_the_dog
- Forumator
- Podziękował;: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
- Kontakt:
najpierw upewnij się czy nie jest już zaakceptowana, czyli wejdź po lewej stronie w menu w Moje Skrzynki i zobacz czy dana skrzynka jest w zakładce WYRYFIKOWANE. Jeśli dalej wisi, to zobacz opis skrzynki, czy nie ma uwag lub sprawdź maila. Jeśli jej tam nie ma oznacza to akceptację i skrzynka powinna się znajdować w zakładce NIEOPUBLIKOWANE. Cog nie publikuje. Musisz zrobić to samodzielnie poprzez zmianę statusu.
Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo.
- miklobit
- Forumator
- Podziękował;: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 53 razy
- Kontakt:
Jaskółki ćwierkają, że z powodu zmiany warty na stanowiskach COG jest przejściowy zastój ....
- maryush
- Forumator
- Podziękował;: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 63 razy
No to se wybrałem idealny moment na ukrycie swojego pierwszego kesza... ;>
EDITa:
NO JAAAAA!!!! ALE CZAD! Wystarczy trochę pomarudzić na forum, trochę dupy potruć i już mam kesza klepnietego!
Oczywiście nie jest to absolutnie żadna ale to ŻADNA złośliwość i proszę mnie o to nie posądzać (nie, powaga, serio). Tylko aż się zdziwiłem tym zbiegiem okoliczności - tu kwękam, a tu cyk! i jest akcept.
EDITa:
NO JAAAAA!!!! ALE CZAD! Wystarczy trochę pomarudzić na forum, trochę dupy potruć i już mam kesza klepnietego!
Oczywiście nie jest to absolutnie żadna ale to ŻADNA złośliwość i proszę mnie o to nie posądzać (nie, powaga, serio). Tylko aż się zdziwiłem tym zbiegiem okoliczności - tu kwękam, a tu cyk! i jest akcept.
- schron
- Wyjadacz
- Podziękował;: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
oj tam oj tam .. teraz zanim pomyślisz będziesz miał kesza zaakceptowanego ;pmaryush pisze: NO JAAAAA!!!! ALE CZAD! Wystarczy trochę pomarudzić na forum, trochę dupy potruć i już mam kesza klepnietego!
Oczywiście musi spełniać wymogi co do dokładności danych jak i błędów ortograficznych.
Ale o tym, że coś jest nie tak zostaniesz powiadomiony adnotacją powyżej opisu kesza
a odpowiadasz w komentarzu do skrzynki.
Pozdrawiam.
- Stryker
- Forumator
- Podziękował;: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 36 razy
Ja poproszę aby konieczność poprawiania błędów była dla wszystkich skrzynek, nie tylko tych, które COG weryfikuje z urzędu. Czasami aż oczy bolą a byle przeglądarka przecież podkreśla ordynarne "byki"...schron pisze:(...) jak i błędów ortograficznych.
- BartekPL
- Stały bywalec
- Podziękował;: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
No właśnie podkreśla... nie wiem dlaczego, mi chrome na dwóch komputerach w formularzach OC odmawia sprawdzania ortografii. Na forum jest ok, na stronie - nie.