Powitanie, powitania ;) - TU SIĘ WITAMY
Moderator: Moderatorzy
- Soowwa
- Bywalec
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: Powitanie, powitania ;) - TU SIĘ WITAMY
Dzięki Jiff, miło widzieć reakcję kogoś z miasta tym bardziej, że wkręciłem się w to sam...
2 twoje skrzynki zaliczyłem, 3 następne w planach ^^
2 twoje skrzynki zaliczyłem, 3 następne w planach ^^
-
- Stały bywalec
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Tak się właśnie wszyscy zastanawiali, czy się zarazicie... niewiele brakowało, a zaczęlibyśmy robić zakładySoutyss pisze:No, witam
Zaraziłem się... a właściwie to zaraziliście mnie podczas wczorajszej Nocy Muzeów w Warszawie.
Zaczęło się od tego, że razem z moją lepszą i szczuplejszą połową wybraliśmy się na grę miejską i przypadkowo podpięliśmy się pod grupę wesołych ludzi poszukujących skrzynek przy okazji gry.
Na którymś postoju, moja ciekawość zwyciężyła i wypaliłem: "co to w końcu jest ten caching?" (Ci którzy byli, pewnie już wiedzą, że ja to ja)Mina zgromadzonych - bezcenna.
No więc tak rozpoczynam swoją przygodę ze skrzynkami, mam nadzieję, że nie zniechęcę się szybko.
BTW - od dwóch lat jedna ze skrzynek jest u mnie pod blokiem. Dowiedziałem się dziś...
Pozdrawiam
Soutyss

Pozdrawiam... czajorek
-
- Forumator
- Podziękował;: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 53 razy
Również witamSoutyss pisze:No, witam
Zaraziłem się... a właściwie to zaraziliście mnie podczas wczorajszej Nocy Muzeów w Warszawie.
Zaczęło się od tego, że razem z moją lepszą i szczuplejszą połową wybraliśmy się na grę miejską i przypadkowo podpięliśmy się pod grupę wesołych ludzi poszukujących skrzynek przy okazji gry.
Na którymś postoju, moja ciekawość zwyciężyła i wypaliłem: "co to w końcu jest ten caching?" (Ci którzy byli, pewnie już wiedzą, że ja to ja)Mina zgromadzonych - bezcenna.
No więc tak rozpoczynam swoją przygodę ze skrzynkami, mam nadzieję, że nie zniechęcę się szybko.
BTW - od dwóch lat jedna ze skrzynek jest u mnie pod blokiem. Dowiedziałem się dziś...
Pozdrawiam
Soutyss

Możecie na dobry początek wpisać udział w spotkaniu: http://www.opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=9929

- lavinka
- Forumator
- Podziękował;: 51 razy
- Otrzymał podziękowań: 20 razy
- Kontakt:
Widzę,że trzeba częściej organizować takie "przemarsze" przez miasto - może tym razem i ja się załapię, będzie okazja poznać nowe osobySoutyss pisze:No, witam
Pozdrawiam
Soutyss

- Soutyss
- Nowy na forum
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Idziemy dzisiaj z E. na pierwsze łowy. W ciągu tygodnia raczej czasu brak. Zobaczymy co nam się uda wygrzebać 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- cichy
- Forumator
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Po statystyce widać, że pierwsze łowy się powiodły. Co z następnymi?Soutyss pisze:Idziemy dzisiaj z E. na pierwsze łowy. W ciągu tygodnia raczej czasu brak. Zobaczymy co nam się uda wygrzebać
Pozdrawiam
- Soutyss
- Nowy na forum
- Kontakt:
-
- Nowy na forum
No i mnie tyeż wciągnęło. Może nie aż tak aby nie jeść, nie pić, nie spać, nie... tylko szperać, ale parę skrzynek znalazłem i na pewno będą następne.
Witam wszystkich serdecznie i zaraz ruszam na przegląd forum w poszukiwaniu interesujących mnie tematów a przy okazji w teren.
Pozdrawiam Ryszard
Witam wszystkich serdecznie i zaraz ruszam na przegląd forum w poszukiwaniu interesujących mnie tematów a przy okazji w teren.
Pozdrawiam Ryszard
- lavinka
- Forumator
- Podziękował;: 51 razy
- Otrzymał podziękowań: 20 razy
- Kontakt:
- Krysiul
- Forumator
- Podziękował;: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 33 razy
Witam
Dopiero zacząłem przygodę z geocachingiem, poważniej zabiorę się do tego za parę tygodni, na razie szukam tylko skrzynek GPS free i rozglądam się za jakimś rozsądnym odbiornikiem na studencką kieszeń ;P Nie wiem, na ile będę aktywny na forum, ale mam zamiar w najbliższym czasie napisać co najmniej parę postów, więc pomyślałem, że powiem "heloł"
Pozdrawiam.

- MoCker
- Nowy na forum
Hej witam. Chyba złapałem wirusa zwanego geocaching
mało tego, to się okazało bardzo zaraźliwe bo po niespełna dwóch dniach dopadło też moją żonę i kilku znajomych.
Pozdrawiam wszystkich węszących.