Może by tak marcowe spotkanie?
Moderator: Moderatorzy
-
- Bywalec
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Może by tak marcowe spotkanie?
Cieszę się, ze jest pozytywny odzew.
1. KIKA 2. Moi - jesteśmy za Wrzeszczem
wizja zaliczenia miejscowych keszy jest ok. W Oliwie już wszystko wyczyszczone, prawie
Co do pytania - Tak. Twister to bar przy Cafe Fikcja!
1. KIKA 2. Moi - jesteśmy za Wrzeszczem
wizja zaliczenia miejscowych keszy jest ok. W Oliwie już wszystko wyczyszczone, prawie
Co do pytania - Tak. Twister to bar przy Cafe Fikcja!
- Highlander
- Forumator
- Podziękował;: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 15 razy
Może ktoś założy ankietę na doodle.com w celu wybrania miejsca spotkania - głosują tylko planujący się pojawić
Z Oliwy do Wrzeszcza nie jest bardzo daleko - ludzie z Zaspy, Wrzeszcza i Centrum za każdym razem grzecznie stawiali się w Oliwie - czas na rewanż
Z Oliwy do Wrzeszcza nie jest bardzo daleko - ludzie z Zaspy, Wrzeszcza i Centrum za każdym razem grzecznie stawiali się w Oliwie - czas na rewanż
- Za ten post autor Highlander otrzymał podziękowanie:
- Kika
- Grazka
- Bywalec
- Podziękował;: 1 raz
Zgodnie z sugestią kolegi Macieja eŚ - ankieta miejscówkowaMaciej eŚ pisze:Może ktoś założy ankietę na doodle.com w celu wybrania miejsca spotkania - głosują tylko planujący się pojawić
http://www.doodle.com/ghcerzrz4asx2wrf
Głosować można do 14 marca. Zapraszam!
ps osoby, które się powyżej zdeklarowały zostałe już wpisane do doodle
ps ps tuchlin - wpisałeś Oliwa - wpisz co uważasz - są dwie opcje na Oliwie
Szukam... Szukania mi trzeba...
-
- Bywalec
- Podziękował;: 0
Wracam własnie z Twistera. Rozmawiałem z właścicielem i jest pozytywny klimat.
1. Właściciel pyta - Jakie piwko lubimy? Może nam zakupić ulubione. Na dzień dzisiejszy jest: Zywiec, Warka, Lech, Tyskie. Wszystkie po 5,5.
2. Postanowiłem założyć skrzynkę na miejscu a właściciel dołożył bonus - za FTF-a piwko w barze GRATIS!
Co Wy na to?
1. Właściciel pyta - Jakie piwko lubimy? Może nam zakupić ulubione. Na dzień dzisiejszy jest: Zywiec, Warka, Lech, Tyskie. Wszystkie po 5,5.
2. Postanowiłem założyć skrzynkę na miejscu a właściciel dołożył bonus - za FTF-a piwko w barze GRATIS!
Co Wy na to?
- Highlander
- Forumator
- Podziękował;: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 15 razy
Lwowskie (Lvivskie) - dostępne nieopodal w bardzo porządnej knajpie "Bar Studzienka" gdzie we wtorki spotyka się SKPT W sumie to kiedyś można się też tam spotkać jak ktoś lubi ukraińskie piwa. No ale nie będę na razie robił konkurencji Twisterowi - może być Lechchester pisze:Wracam własnie z Twistera. Rozmawiałem z właścicielem i jest pozytywny klimat.
Co Wy na to?