Cześć wszystkim. Popieram termin 19-ego. Będzie okazja "nakręcić" się na sobotnią marszrutę.
Co do miejsca - proponuje zmianę klimatu i dzielnicy na Wrzeszcz. Już tłumaczę dlaczego. Otóż pewien fajny gość otworzył jakiś czas temu bar Twister w samym centrum Wrzeszcza. Lokal całkiem przyjemny, dużo stolikow, czysto, schludnie. Jest piwko po 5,5zl, nalesniki, frytki itp. I gość chce trzymać jaki taki poziom. Ja jestem za wspieraniem lokalnej inicjatywy, tym bardziej, ze w tym miejscu rządzi Newska i robią wszystko aby gosciowi utrudnić działalność. A dookoła same kebaby!
Rozmawiałem z nim i mówiłem mu o naszej sekcie i spotkaniach i ze szukamy chwilowo lokalu zastepczego.
Jest za! A lokal stoi pusty, wiec będziemy mieli praktycznie na wyłączność. Wie już ze jesteśmy lekko dziwni i swiecimy latarkami

. Lokal jest przy samym przystanku tramwajowym i 3 min od kolejki a mieści się na balkonie nad Restauracja Newska i Salonem Orange przy Al. Grunwaldzkiej (dla mniej zorientowanych, koło Manhattanu)
Jutro mogę podejść i ustalić termin. Myśle ze chwiliwa zmiana może nam dobrze zrobić.
Co Wy na to?