Do niezdecydowanych. Nie ma co się zastanawiać, ta latarka to dobrze wydane pieniądze. W moim przypadku zdecydowanie przerosła oczekiwania. Jest naprawdę świetna. Pożyczyłem raz sąsiadowi, który od lat dumny był ze swojej latarki, która jest na wyposażeniu Policji amerykańskiej. Gabarytowo chyba z 10 razy większa i zasilana na 4 baterie R20. Jak poszliśmy w teren to nie mógł uwierzyć w możliwości Calineczkowego cudeńka wyposażonego tylko w jeden paluszek.
Innym razem zrobiliśmy wieczorne starcie na latarki. Jak Reminsen światełem przywalił to się asfalt palił . Po tym eksperymencie jego latarka popadła w niełaskę i leży sobie teraz w szufladzie w piwnicy.
coza pisze:Do niezdecydowanych. Nie ma co się zastanawiać, ta latarka to dobrze wydane pieniądze.
Poodpisuje sie pod tym dwiema rekami. Jest na prawde niesamowita.
Ktos tutaj kiedys pisal ze nie rozstaje sie z nia i zawsze ma ja w kieszeni.
Jak to czytalem - usmiechalem sie ironicznie. Od czasu jak ta latarka trafila w moje rece - przestalem sie usmiechac
...bardzo dziękuję za jakże pochlebne recenzje
Bardzo mi miło czytać, że te małe latareczki sprawiają Wam tyle radochy I o to chodzi
Po tej żywej, świetnej reklamie dostałem kilka zamówień i aktualnie nie mam z czego ich składać, ale następne egzemplarze już zamówione. Gdyby ktoś z Was myślał o zakupieniu sobie jakiejś latarki, wcale niekoniecznie za moim pośrednictwem,to po raz kolejny zapraszam na forum www.swiatelka.pl , z chęcią doradzimy po wysłuchaniu warunków jakie latarka ma spełniać (http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=642)
Na zmodowanym Romisenie RC-G2 latarki się nie kończą ale bardzo dobrze zaczynają
A ja mam pytanie tak troche OT.
W roznych serialach policyjnych widac rozne - wlasnie dosc cienkie latarki. Czy to sa tez jakies Romiseny - z ledami ?
Wdzialem wlasnie i takie male i sporo wieksze.
chyba najczęściej występującą w serialach latarką, jeszcze jak TV oglądałem, był Maglite.Duża, amerykańska....RC-G2 z powodzeniem może z nią konkurować ilością światła
Jakoś nie kojarzę, pomimo zainteresowania latarkami, innych, konkretnych marek. Zazwyczaj nie to jest celem kamerzysty-szczegółów nie widać. Specjalnie napisalem "jeszcze jak TV oglądałem", bo od dawna mój telewizor robi za mebel. Nie potrzebuję trucia które tam sprzedają, i jakoś mi z tym dobrze. Tym oto sposobem jestem mocno nie na czasie z serialami...chyba tak mocno że LED-ów w TV nie zdążyłem zauważyć
Przyłączam się do fanów latareczki, rzeczywiście jest rewelacyjna, trafiła już do geokeszowego plecaczka, polecam wszystkim, a koledze Calineczka dziękuję za błyskawiczną przesyłkę
Cieszę się bardzo z kolejnych ZADOWOLONYCH Klientów-dla mnie to jest najważniejsze-by światełko sprawiało radość
Co do gwiezdnowojennych efektów to kto wie, takie zabawki też mamy w planach z Kolegami
Jeden ze światełkowych Kolegów takowy popełnił http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... ight=miecz
Za ten post autor Calineczka otrzymał podziękowanie:
No i ja mogę się przyłączyć do grona "luminatów" i podziękować naszemu "niosącemu światło" czyli z łaciny lucyferowi hehehe... za doskonałą latareczkę.
pozdrawiam