W czym więc problem?Bas pisze:Decyzje juz dawno podjete![]()

Moderator: Moderatorzy
W czym więc problem?Bas pisze:Decyzje juz dawno podjete![]()
W ankiecie chodziło o udzielenie odpowiedzi. Wnioski zależą od jej wyników a także pozostają w ścisłym związku z zadanymi pytaniami. Każdy sobie może je sformułoać sam jak mu się żywnie podoba - wyniki ankiety są darmowe i nie podlegaja prawom autorskim.marwaldor pisze: Chyba o to (w tej ankiecie) chodziło![]()
![]()
![]()
Marwaldor, aż tak bardzo nie lubisz OC? :")marwaldor pisze:Wielki skrót dyskusji : (...) Wniosek: OC.PL jest do d.py.
użyłem do tych dwóch a miałem ze sobą chyba na 3 wyprawach po skrzynki. Zazwyczaj jeżdżę po skrzynki na rowerze więc nie zabieram. Ale użyłem te 2 razy i nie wiem czy mnie to kwalifikuje jako użytkownika gps i łopatki.kwieto pisze:A do szukania ilu z nich zabierałeś łopatkę ze sobą?picek pisze:jak na 50 skrzynek 2 razy użyłem łopatki to co zaznaczyć?
To ja bym zaznaczył, że nie...picek pisze:Zazwyczaj jeżdżę po skrzynki na rowerze więc nie zabieram.
Ja bym to ujął inaczej. Niewielu forowiczów szuka bez gps bo patrząc po logach to jednak sporo poszukiwaczy nie ma odbiornika gps do nawigacji a swoją pozycję wyznacza wystarczająco dokładnie by odnaleźć daną skrytkę.kwieto pisze:To ja bym zaznaczył, że nie...picek pisze:Zazwyczaj jeżdżę po skrzynki na rowerze więc nie zabieram.
Dla mnie o wiele ciekawszą informacją jest to, że (pomimo forsowanej potrzeby istnienia skrzynek GPS free) praktycznie nikt nie szuka skrzynek bez GPS...