15.08 Warszawa
Moderator: Moderatorzy
- Leedka
- Stały bywalec
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
Jak każdy z nas wybierze kilka keszy, które chce odnaleźć, to pewnie uda się stworzyć ciekawą listę...
Z tego co sugerował Mider - warto zacząć na obrzeżach starówki, a gdy już całkiem opustoszeje - podjąć kesze w najbardziej popularnych i uczęszczanych przez ludzi miejscach..
Z tego co sugerował Mider - warto zacząć na obrzeżach starówki, a gdy już całkiem opustoszeje - podjąć kesze w najbardziej popularnych i uczęszczanych przez ludzi miejscach..
OT bywa czasem bardzo budujący :)
-
- Forumator
- Podziękował;: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 53 razy
Ja się wypowiadać nie będę, zostały mi tam może ze 3-4 skrzynki.
Odłączymy się pewnie w okolicach 12-1, bo chciałbym Whateverom pokazać kilka skrzynek w Warszawie w innych rejonach.
Chętnie poszukam: http://www.opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=3903
Natomiast przypuszczam, ze jest to kesz, który należy odnaleźć indywidualnie, coś jak Kępa Redłowska czy Pachołek, grupowo nie ma frajdy. Znaczy frajdę ma 1 osoba
Odłączymy się pewnie w okolicach 12-1, bo chciałbym Whateverom pokazać kilka skrzynek w Warszawie w innych rejonach.
Chętnie poszukam: http://www.opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=3903
Natomiast przypuszczam, ze jest to kesz, który należy odnaleźć indywidualnie, coś jak Kępa Redłowska czy Pachołek, grupowo nie ma frajdy. Znaczy frajdę ma 1 osoba
-
- Forumator
Ja absolutnie nie namawiam do zmiany lokalizacji, ta jest bardzo dobra. Ja to za przewodnika robię.
A W warszawie wbrew pozorom, zostało mi całkiem sporo. Tylko mi się chce jak na opisy i lokalizację patrzę. Znacznie większą frajdę mam ze znalezienie jednego dobrego kesza niż 10 słabych.
Chciałbym im pokazać:
Czarną mańkę, Synagogę Tłomackie (choć nie wiem czy starczy nocy ) i kilka miejsce, w których keszy nie ma już - np smutne miejsce Olgierda.
A ponieważ znają rozwiązanie kilku quizów, które im podesłałem, to i po nich pojeździmy
A W warszawie wbrew pozorom, zostało mi całkiem sporo. Tylko mi się chce jak na opisy i lokalizację patrzę. Znacznie większą frajdę mam ze znalezienie jednego dobrego kesza niż 10 słabych.
Chciałbym im pokazać:
Czarną mańkę, Synagogę Tłomackie (choć nie wiem czy starczy nocy ) i kilka miejsce, w których keszy nie ma już - np smutne miejsce Olgierda.
A ponieważ znają rozwiązanie kilku quizów, które im podesłałem, to i po nich pojeździmy
-
- Forumator
hm. Wysłałem im linki do Twoich
Ja już je mam w GPSie, jak starczy czasu to podjedziemy. Słonecznik może, stereogramy, przyjaciel.
Ale starówka nocą przecudna jest. A jutro musimy jechać do Swornych, więc nie będziemy na siłę jeździć. Możemy się poszwendać po starówce. Tamtejsze quizy po nocy mogą nieco trudniejsze być i trochę czasochłonne.
Dodano po 22 minutach:
i polecam zapoznanie się z opisem: http://www.opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=7654
Ja już je mam w GPSie, jak starczy czasu to podjedziemy. Słonecznik może, stereogramy, przyjaciel.
Ale starówka nocą przecudna jest. A jutro musimy jechać do Swornych, więc nie będziemy na siłę jeździć. Możemy się poszwendać po starówce. Tamtejsze quizy po nocy mogą nieco trudniejsze być i trochę czasochłonne.
Dodano po 22 minutach:
i polecam zapoznanie się z opisem: http://www.opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=7654
- Mider
- Wyjadacz
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Brzmi nieźle. Rozumiem, że skarby będą w Warszawie.
Wstępna lista togo, co chciałbym ruszyć:
Zamek Królewski OP0A1B
Mariensztat OP1D4F
Gąsienica OP09A7
Pomnik Małego Powstańca OP095F
Pomnik Mickiewicza OP0A97
ulica Krzywe koło OP14E3
bara bara kan OP095D
Staromiejskie anioły OP0A2E
Południk warszawski OP182D
Powstańcy Warszawy OP04E6
Wielka Synagoga Tłomackie OP0A4E
Są jeszcze quizy, ale nie wiem. No może ...... przy okazji Zamku.
Wstępna lista togo, co chciałbym ruszyć:
Zamek Królewski OP0A1B
Mariensztat OP1D4F
Gąsienica OP09A7
Pomnik Małego Powstańca OP095F
Pomnik Mickiewicza OP0A97
ulica Krzywe koło OP14E3
bara bara kan OP095D
Staromiejskie anioły OP0A2E
Południk warszawski OP182D
Powstańcy Warszawy OP04E6
Wielka Synagoga Tłomackie OP0A4E
Są jeszcze quizy, ale nie wiem. No może ...... przy okazji Zamku.
Ostatnio zmieniony piątek 21 sierpnia 2009, 15:59 przez Mider, łącznie zmieniany 1 raz.