Kiedy pojawi się oficjalne objaśnienie rodzajów skrzynek?
Chciałbym np. wiedzieć jak teraz oznaczać "powroty do przeszłości" i skrzynkie, które są fizycznie, ale zawierają nie logbook a hasło.
pozdr
Wirtualny Giovanni

Moderator: Moderatorzy
no i o to chodzi właśnie...szym86 pisze:Widzę że ostatnio się miesza wiele . Wiele osób atakuje wirtuale wpisując 'nieznaleziona' w logu . Nie wiem czy to dobra metoda . Czasem zakładający jest nowy i nie wie o co chodzi . Nie tędy droga .
Pora ostatecznie przemyśleć ideę wirtuali , ja osobiście jestem ogólnie za , ale przeciw tym które można zdobyć bez wychodzenia w domu .
To zakładający decyduje w jaki sposób chce pokazać ciekawe miejsce .
No ale trzeba ruszyć tyłek żeby zdobyć .
Niedługo będzie tak jak z GC , będzie taka osoba Reviewer od zatwierdzania skrzynek .
Myślałem o tym, ale zostałem wyprzedzony. Osobiście poproszę RR o niezwłoczną, jednoznaczną wykładnię, dotyczącą "Powrotów". Od dłuższego czasu mam w planach kolejny, zapowiadany wcześniej w innej skrzynce. Przy obecnym stanowisku "leżę".Nannette pisze:.... a tak spalone zostały takie pomysły jakj Powrót do przeszłości - choć większość z nich jest rekomendowana...
czy szlak wrocławskich krasnali...
bardzo proszę szanowną RR o ponowne przemyślenie tej kwestii
Jako członek RR powinieneś wiedzieć, że NIE MA czegoś takiego jak Multi (bez logbooka)... nie ma w opcjach wyboru... to była tylko jedna z propozycji.., a powroty to wirtuale...shchenka pisze:Nie w imieniu RR, tylko swoim: czy te powroty to nie są czasem multaki (bez logbooka) ? Bo chyba mają kilka etapów, które trzeba odwiedzić, żeby zrobić fotki...
Coś takiego popełniłem: http://www.opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=5907toczygroszek pisze:serię można z powodzeniem kontynuować dodając do nich konieczność znalezienia jakiegoś pojemnika końcowego, co jednoczesnie uczyni z nich skrytki geocache.