Witam,
Poszukuję chętnych na wypad rowerowy połączony z keszobraniem w okolice Bolimowa. Można podjechać samochodem do Bolimowa i stamtąd ruszyć w trasę, można pociągiem do Skierniewic, można pedałowac z Warszawy i okolic
.
Termin do uzgodnienia (najchętniej majowa/czerwcowa sobota od wczesnego ranka.
Chętnych proszę o zamieszczanie postów w tym wątku wraz z propozycją terminu.
Wstępnie się piszę. Postaram się wpasować w termin, który będzie pasował większości, choć skłaniałbym się ku trzeciej sobocie maja (16.05).
Scrubby, temat rzucam luźno, bez zobowiązań bo u mnie wszystko może się zmienić z dnia na dzień.
Sprawdziłem F1 i ponieważ nie ma wyścigu, termin został przyjęty
Tak więc 16.MAJ.2009. Proponuję spotkać się w Skierniewicach przy stacji PKP. Ja nie mam połączenia lepszego niż samochód, więc przyjadą na stację autkiem. Proponuję wystartować o świcie, czyli z domów ok. 5:00 by w Skierniewicach się spotkać ok. 6:00 do 6:30. Co Wy na to ?
Jeśli planujecie jechać ze Skierniewic w stronę Bolimowa, to potem można lekko, łatwo i przyjemnie pojechać przez Nieborów (pałac!) i Arkadię (Arkadia!) do Łowicza. Są tam również kesze. :)
Jak sił wystarczy, będzie Nieborów i Arkadia. Ja co prawda mam je w planach na osobną wycieczkę foto ale co tam...
Tempo luźne. Polowanie na kesze oznacza raczej spokojny przejazd. Wiesz... kesze są płochliwe i mogą nie chcieć dać się złapać zbyt szybko jadącym
Skierniewice PKP
7:00
16.MAJ.2009
Ostatnio zmieniony wtorek 05 maja 2009, 09:45 przez scrubby, łącznie zmieniany 1 raz.
pora dla morderców, ale mam w planach się pojawić. Może załóż wątek spotkaniowy "cykliczna impreza cyklistyczna" bo fajnie by było jakby był ciąg dalszy.
Szanowni Państwo,
Dostałem dziś potwierdzenie, że 16.05.2009 odbędzie się w Warszawie Masa na Autyzm, czyli zbieranie środków / funduszy dla fundacji pomagającej dzieciom autystycznym. Ponieważ jestem jedną z osób zabezpieczających przed-medycznie imprezy rowerowe w Warszawie i okolicach, najmocniej przepraszam lecz w sobotę pojawiła się ważniejsza impreza.
Czy możemy przełożyć nasz wypad na niedzielę 17.05.2009 - godzina i miejsce bez zmian ? Jeżeli nie , to może następna sobota, czyli 23.05.2009.
Tak, czy siak, zapraszam Was ROWEROWO na Masę na Autyzm, gdyż sponsorzy płacą za każdy osobo/kilometr na rowerze i można ich powyciskać z kasiorki dla dzieciaków!