Niedawno zgłaszałem swoje problemy z modyfikowaniem PDFów do LogBooków, aż w końcu sam się zapoznałem dokładniej z tematem i efektem mojej pracy jest powyższy generator. Aktualnie dostępne są wersje A6 i A7 logbooków, gdyż tylko takie potrzebowałem do swoich skrzynek.
 Jako przykład jaki efekt można osiągnąć przy ciekawych graficzkach zamieszczam zrzut pierwszej strony logbooku mojej ostatniej skrzynki.
 Jako przykład jaki efekt można osiągnąć przy ciekawych graficzkach zamieszczam zrzut pierwszej strony logbooku mojej ostatniej skrzynki.
Generowanie trwa kilka sekund .. chociaż nie wiem jak się zachowa pod obciążeniem. Dodam jeszcze, że projektowałem ten skrypt z myślą o potencjalnej integracji z opencaching na zasadzie, że interfejs do generowania by znajdował się pod jakąś zakładką dla użytkowników zalogowanych, a sama generacja by dokonywała się na moim serwerze. Jak kogoś interesuje kod do skryptów to udostępnię zainteresowanym (silnie zależny od aplikacji na serwerze).
Oczekuję opinie, sugestie i zgłoszenia błędów.
Takie znane niewygody:
-Dopasowywanie obrazka o innych proporcjach niż standardowy może wymagać kilku(nastu) prób.
-Brakuje opcji dokładania dodatkowych stron do logbooka (na razie)
Mam nadzieję, że się przyda.