Powitanie, powitania ;) - TU SIĘ WITAMY
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowy na forum
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Jeśli kiedyś miał byś czas żeby mi potowarzyszyć to bardzo chętnie bym się spotkał. Dla mnie to przede wszystkim kolejny pretekst żeby sie przejechać na motocyklu, a przy okazji nabrać trochę wprawy w geocachingu. 100 km w jedną stronę to sama przyjemność więc Święta Anna jest jak najbardziej w zasięgu. Mam nadzieję, że się zobaczymy. Jak znajdziesz jakiś wolny weekend od pracy daj znać na priva.
Pozdrawiam
Ps. Link daje rade
Pozdrawiam
Ps. Link daje rade
-
- Nowy na forum
Witam wszystkich
Witam wszystkich Dopiero zaczalem sie bawic w opencaching od paru dni i stwierdzam ze to fajna zabawa i alternatywa na mile spedzenie czasu laczac pare moich pasji (rower skarby tajemnice ) w jedno Pozdrawiam Daro
-
- Wyjadacz
- Podziękował;: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 19 razy
- Kontakt:
-
- Nowy na forum
Witam wszystkich:)
Hej wszystkim! Jakoś tak się złożyło że keidyś już słyszałem o opencachingu a niedawno znów coś mi się obiło o uszy i postanowiłem się wgłębić i oto jestem:) Mam już na koncie 10 keszyków z czego jestem dumnyxD. Nawet mi się udało dziewczynę wciągnąć. Pozdro dla Whateverów:)
-
- Nowy na forum
Powitanie
Witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Jestem z N 51°46.879’ E 019°27.249’, choć obecnie więcej czasu spędzam w N 52°13.825 E 021°00.680'.
Zabawę z GPS i z geocachingem dopiero zaczynam i jestem zupełnie "zielony" w temacie. Słyszałem jedynie że zabawa polega na znajdowaniu ukrytych przez innych jej uczestników "skarbów" i brzmi to intrygująco.
Jeżeli więc koledzy i koleżanki mogliby mnie pokierować do źródeł (linki do www, wątki z forum itp) w których w sposób przystępny dla początkującego można dowiedzieć się więcej na czym ta zabawa polega, co trzeba robić, czego nie wypada i co jest potrzebne to byłbym wdzięczny.
Mam nadzieję że przy Waszej pomocy szybko uda mi się wdrożyć i będę mógł miło spędzić czas w terenie i na forum.
Pozdrawiam
Bikeatt
Jestem z N 51°46.879’ E 019°27.249’, choć obecnie więcej czasu spędzam w N 52°13.825 E 021°00.680'.
Zabawę z GPS i z geocachingem dopiero zaczynam i jestem zupełnie "zielony" w temacie. Słyszałem jedynie że zabawa polega na znajdowaniu ukrytych przez innych jej uczestników "skarbów" i brzmi to intrygująco.
Jeżeli więc koledzy i koleżanki mogliby mnie pokierować do źródeł (linki do www, wątki z forum itp) w których w sposób przystępny dla początkującego można dowiedzieć się więcej na czym ta zabawa polega, co trzeba robić, czego nie wypada i co jest potrzebne to byłbym wdzięczny.
Mam nadzieję że przy Waszej pomocy szybko uda mi się wdrożyć i będę mógł miło spędzić czas w terenie i na forum.
Pozdrawiam
Bikeatt

-
- Nowy na forum
W takim razie i ja się ze wszystkimi witam i niniejszym pragnę się przedstawić. Zwą mnie Martą:) Zaliczam się do tak zwanej starszej młodzieży z przedziału 30-45
Startuje dzisiaj z niezłą ekipą, a mianowicie: mężem Pawłem oraz moimi córeczkami Julcią-9 lat, Natalką 5 lat i Zuzią-2 latka. Jeszcze się gubię w temacie ale staram się go zgłębić... Zatem SERDECZNIE WITAMY!!!

- trojmiasto
- Administrator
- Podziękował;: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Cześć! Wspaniale się składa - zapraszam w sobotę do gdańskiej Paszczy Lwa na grilla geocacherskiego, zapewne połączonego z poszukiwaniem skrzynek - http://www.opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=6325 - nie ma lepszej okazji do poznania się
.

Jest co prawda gorzej niż było, ale za to lepiej niż będzie.
-
- Wyjadacz
- Podziękował;: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 19 razy
- Kontakt:
- snp
- Stały bywalec
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
hej, hej - 10 skrzynek już pękło, ale się na forum też przywitam :). obiecuję nie założyć własnej na pałę.
Ostatnio zmieniony czwartek 23 kwietnia 2009, 17:24 przez snp, łącznie zmieniany 1 raz.