Raźniej w większej grupie łazić pod ziemią a i pretekst do geokeszowego spotkania w Krakowie
Może byłby ktoś chętny w niedzielę 9 listopada, powiedzmy o 10tej rano?
Chat Noir pisze:Raźniej w większej grupie łazić pod ziemią a i pretekst do geokeszowego spotkania w Krakowie ;-)
co prawda Borek już znaleźliśmy z bogo, a także w niedzielę mnie nie będzie, ale... fakt, że raźniej, dużo raźniej, więc może przy okazji umówimy się na zwiedzanie Fortu Rajsko w najbliższej przyszłości? :]
Chat Noir pisze:
Będę przebywać w tym czasie w Niskim. Ale gorąco namawiam innych szukaczy do zapisywania się - zabawa przednia. Weźcie mocne latarki.
PS Co do F. Rajsko, jestem ZA.
bogobig pisze:Zdaje się, wszystkim chętnym na F. Rajsko pasuje niedziela, 23.11.
W rajsku było super, więc teraz bez zbędnych zapytań wystawiłem zgodnie z ustaleniami datę następnej ekspedycji na tydzień przed świętami, 14.12.2008. Chętnych zapraszam: http://www.opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=5403
Szanse mojej obecności niestety spadły - małżonka ma jakąś firmową wigilię czy coś i zostaje sam z Młodą. Spróbuję ją jeszcze wystawić na allegro, może się ktoś skusi bo ładna dziewczynka i wtedy mógłbym dojechać.