...Tak naprawdę wszystko zależeć będzie od warunków pogodowych.
Bo i tak wszędzie będzie ciemno
Pora roku nie sprzyja spotkaniom w plenerze, a w Paszczy Lwa jest fajny klimat i kominek...
..."Im bardziej jej szukam, tym bardziej jej tam nie ma"... trójmiasto, Kępa Redłowska (OP18B6), 29/05/2009 godz 22.30
Sobota... Nie wiem czy będę mógł, ale będę się starał, może się uda.
Uwaga, w ub. niedzielę "Paszcza" była chyba zamknięta, trzeba sprawdzić jak będzie w ten weekend. Alternatywnie może być np. "Cafe Delfin" vis a vis głównego wejścia do Parku Oliwskiego.
"A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
Mi sobota odpowiada. Kto może sprawdzić czy Paszcza będzie otwarta? Mnie do końca tygodnia nie będzie tam w sensownych godzinach. Utworzyć wydarzenie na mapie?
Jest co prawda gorzej niż było, ale za to lepiej niż będzie.
Co prawda pukniętym autem, ale się pojawię. Mi 17 również pasuje.
tylko jakby kto życzliwy kordy podał, byłbym wdzięczny. I gdzie to, bo ja nocuję w Gdyni na Wyspiańskiego.
A no i jeszcze dzieciak się wprosił, w sumie sympatyczna 5-o latka. Może też wpaść? O żonę się nie pytam, bo bez niej nigdzie nie chodzę
Jeżeli "Paszcza" będzie działać to tam, współrzędne z poprzedniego spotkania: http://opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=4690.
To ul. Kwietna, jakieś góra 200 m od skrzyżowania ze Starym Dworem Oliwskim, po prawej, nad stawem młyńskim.
Jeśli nie "Paszcza" - to jakaś inna Oliwa, np. wspomniana "Cafe Delfin"...
"A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
Postaram się przybyć na spotkanie. Mam nadzieję że nic w ostatniej chwili nie wyskoczy.
(...Kochanie, może Mamusia nas odwiedzi... )
Podobnie jak ZYR, bez żony nigdzie się nie ruszam (przynajmniej odkąd ma prawo jazdy).
Zapewne przybędziemy z Julką, lat sześć.
..."Im bardziej jej szukam, tym bardziej jej tam nie ma"... trójmiasto, Kępa Redłowska (OP18B6), 29/05/2009 godz 22.30