Moderator: Moderatorzy
Ale czemu nie zrobić z tego jakiejś skrzynki ? Miejsca, które trzeba odwiedzić, ale jego znalezienie będzie możliwe dopiero po rozwiązaniu zagadki ?lukas_jaceq pisze:eeetam, zawsze mozna dodac warunek co by poszukiwacz zapisał współrzędne obiektów które znalazł i przesłał do autora w celu weryfikacji. ale takie rozwiazanie wymusza posiadanie gps
amenZYR pisze:A moim zdaniem nie OC jako takie, a forum właśnie. Wielu z nas, nad wypowiadanie się na forum, przedkłada szukanie i zakładanie skarbów i to dzięki nim nasz serwis jest taki jaki jest - czyli fajny. Wypowiedzi na forum, niekończące się dyskusje o wyższości świąt takich nad owymi dotyczą zwykle ułamka skrzynek w serwisie. Mam nadzieję, już niedługo tu zaglądać, niech się tylko shchenka wdroży jako moderator to ja sobie będę te uprawnienia mógł odebrać i ze spokojem zająć się keszamiCzego i Wam życzę
A co ma wspólnego z geocachingiem powstawanie i zaliczanie kolejnych F-16, czyli miejsc parkingowych w marketach, o ile za pierwszym razem mogło to być wesołą ciekawostką, o tyle ich małpowanie to już przesada, albo szukanie tablic rejestracyjnych? To dopiero ma niewiele wspólnego z geocachingiem, a jakoś nikt się tych skrzynek nie czepiał. Moja propozycja jest taka: jak mi się jakiś kesz nie podoba to do niego nie jadę więc jak komuś nie podobają się nasze, niech je wrzuci w ignorowane;-) Bo po co się irytować, nakręcać, czy złościć;-) Bawmy się! Czy nie o to chodzi?shchenka pisze:To może zapytam inaczej - co ta zabawa ma wspólnego z geocachginiem ?
Zgadzam się w całej rozciągłości, chociaż o ile pamieŧam, to ktoś tam trochę się czepiał.Saracen pisze:A co ma wspólnego z geocachingiem powstawanie i zaliczanie kolejnych F-16, czyli miejsc parkingowych w marketach, o ile za pierwszym razem mogło to być wesołą ciekawostką, o tyle ich małpowanie to już przesada, albo szukanie tablic rejestracyjnych? To dopiero ma niewiele wspólnego z geocachingiem, a jakoś nikt się tych skrzynek nie czepiał.shchenka pisze:To może zapytam inaczej - co ta zabawa ma wspólnego z geocachginiem ?
Mi tam się podobają Wasze skrzynki. Nie krytykuję, tylko chciałem zasugerować, że mogły by być jeszcze lepszeMoja propozycja jest taka: jak mi się jakiś kesz nie podoba to do niego nie jadę więc jak komuś nie podobają się nasze, niech je wrzuci w ignorowane;-) Bo po co się irytować, nakręcać, czy złościć;-) Bawmy się! Czy nie o to chodzi?
Nie mam nic przeciwko, jeśli postawisz w sąsiedztwie lepszą skrzynkę niż moja;-) Chętnie ją odwiedzę, i nawet dam gwiazdkę, a jeśli uznam iż jest na tyle fajna, żeby ją powielić, zapytam o zgodę i postawię podobną> Póki co sory...shchenka pisze: Mi tam się podobają Wasze skrzynki. Nie krytykuję, tylko chciałem zasugerować, że mogły by być jeszcze lepsze![]()