Nie jestem nie byłem i nigdy nie będę nazistą, co zrozumie każdy kto zapozna się ze skrzynką, nie propaguje też żadnych treści nazistowskich.
Za wikipedią:
Czy wikipedia też propaguje treści nazistowskie? Proponuję poczytać: http://pl.wikipedia.org/wiki/SwastykaSwastyka (dewanagari स्वस्तिक, transliteracja svastika, transkrypcja swastika, 卐) – znak zazwyczaj w kształcie równoramiennego krzyża, o ramionach zagiętych pod kątem prostym. Nazwa svastika pochodzi z sanskrytu i oznacza "przynoszący szczęście" (svasti – powodzenie, pomyślność, od su – dobrze i asti – jest).
Znaczek w tytule jest fontem skopiowanym właśnie z wiki... więc jeśli tam jest na miejscu to w mojej skrzynce też!
Tymczasem:
Nie piszę kto się tak wypowiedział, ale dla mnie wypowiedź ta to przykład moherowej ignorancji...Chyba gosciu przegial. W nazwie skrzynki \"?gammadion?\" wystepuja sybole nazistowskie. Natomiast facet wypiera sie wszystkiego, powtarzajac symbole nazistowskie, wspominajac, ze nalezy szukakac swastyki. Tyle, ze ta szukana jest inna niz nazistowska a ktora on posluguje sie. Smierdzi mi tu po prostu propagacja symboli nazistowskich i ch\' wie czym jeszcze.