Ciezko maja teraz mlodzi w szkolach - lazac po sieci natrafilem na takie oprogramowanie ktore pozwala rodzicom na sledzenie postepow pociechy nawet przy pomocy telefonow http://www.vulcan.edu.pl/optivum/dzienniczek.html
Polecam poogladanie sobie DEMO
Ja piernicze! Permanentna inwigilacja No ja nie jestem za tymi co kombinują Hern, ale sam parę razy na wagarach byłem... jest to wpisane że tak powiem w tradycje oświaty, że dzieciaki czasami odstawiają jakiś numer... a od elektronicznego dzienniczka do elektronicznej obroży to już nie daleka droga...
Saracen pisze:Ja piernicze! Permanentna inwigilacja No ja nie jestem za tymi co kombinują Hern, ale sam parę razy na wagarach byłem... jest to wpisane że tak powiem w tradycje oświaty, że dzieciaki czasami odstawiają jakiś numer... a od elektronicznego dzienniczka do elektronicznej obroży to już nie daleka droga...
W USA dość popularne są programy, które za pośrednictwem GPS śledzą trasę Twojej pociechy 24h na dobę, ba, za dodatkową opłatą poślą Ci SMS-a, kiedy dziecko będzie poza szkołą w godzinach, w których powinno być
toczygroszek pisze:To jak te kolczyki w "Seksmisji". Machulski wieszczem!
Bez przesady u mnie w pracy kolezanka już 2 rok sprawdza codziennie wirtualny dziennik postępów syna w szkole. Wszystkie oceny, uwagi, komentarze nauczycieli i wychowawczyni na bierząco sie pojawiają, praktycznie juz norma...