Witaj frydzielson. Jeśli mogę coś radzić, to znajdź jeszcze kilka skrzynek zanim założysz własną. Zobaczysz co Ci się w poszczególnych skrzynkach podoba a co nie i jakich błędów chciałbyś uniknąć przy swojej skrzynce. Pozdrawiam.
No to i ja się przywitam
Marek, lat (prawie) 20, Warszawa. Tak w skrócie o sobie to:
zdobywca świata, harcerz, woltyżer, strzelec... No i przemierzam świat w poszukiwaniu jego piękna.
Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd, pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu, ze znoju codziennej pracy, ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt.
Witamy na forum wszystkich bywalców. My czyli Basia z Tatą i sporadycznie z młodszą siostrą i mamą.
Trochę skrzyneczek znalezionych mamy na koncie, trochę też ukrytych. Niestety w okolicy Poznania wiele nie ma, ale zostało trochę do odkrycia i do ukrycia
brasia pisze:Niestety w okolicy Poznania wiele nie ma, ale zostało trochę do odkrycia i do ukrycia
Witam i zapraszam na Podlasie - w Puszczy Bialowieskiej i Knyszynskiej juz troche roznych skrzyneczek jest - a jesien w lesie .......... co ja bede opowiadal
Dopiero co się kilka godzin temu zainteresowałem GeoCachingiem i już mnie wciągnęło Czytam i czytam to forum, wiem już że powinno mi starczy Google Maps Mobile w moim HP iPAQ 514 oraz mój Holux GPSlim 240.
Jeszcze tylko muszę doczytać jak się robi plik z tymi skrzynkami i jak się do KML konwertuje
A może ktoś bardziej doświadczony zarzuci linkami, w które mógłbym się zagłebić?
Możesz pobrać bezpośrednio z naszej strony. Po przefiltrowaniu bazy w zakładce "skrzynki" możesz pograć w formacie KML. Pojedynczo na stronach skrzynek również.
No i witam.
Witam wszystkich serdecznie Jestem z Grudziadza, studiuje w Poznaniu Turystyke i rekreacje Geocatchingiem zarazilem sie na praktykach terenowych w te wakacje