Ruchy geokretów

Wszystko na ich temat, wnioski, uwagi, rankingi popularności ...

Moderator: Moderatorzy

Domino1
Nowy na forum
Podziękował;: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Ruchy geokretów

Post autor: Domino1 »

Cześć jestem nowy jeśli chodzi o geokrety kilka przeniosłem i stworzyłem też kilka. I pytanie dlaczego nikt nie przemieszcza moich geokretów i tych które ją przeniosłem xD
Zdaje sobie sprawę że to nie działa tak że zostawię kreta w keszu i ktoś za godzinę go weźmie xD
W sensie od 2 miesięcy moje geokrety są w skrzynkach przy dużym mieście i nikt ich nie rusza. Zostawiłem jednego kreta przy bardzo ruchliwej drodze i w bardzo popularne skrzynce na półwyspie i prawie od roku nic.
Nie wiem o co chodzi nikt już nie korzysta z tego portalu czy też trzeba by być po prostu cierpliwym, albo robię coś źle.

Jak ktoś ma pojęcie i mógłby mi wytłumaczyć jak to mniej więcej działa jeśli chodzi o przemieszczanie geokretów
Awatar użytkownika
ronja
Forumator
Podziękował;: 34 razy
Otrzymał podziękowań: 64 razy

Re: Ruchy geokretów

Post autor: ronja »

Robisz dobrze, bądź cierpliwy - nie wszyscy bawią się w GK, dawno temu były bardziej popularne. Może coś się bardziej ruszy, jak ktoś przywróci istniejący kiedyś mechanizm ich logowania z poziomu skrzynki. Aktualny sposób rejestracji ruchów jest mało przyjazny dla userów, wręcz odstręcza nawet ich starych fanów.
Za ten post autor ronja otrzymał podziękowanie:
Domino1
Obrazek Obrazek
Smiechol
Centrum Obsługi Geocachera

Post autor: Smiechol »

Z tego co kojarzę nadal istnieje mechanizm logu kreta z logu skrzynki :) w sumie dawno żadnego nie przemieściłem i musze sprawdzić . Krety są fajne dla świeżych lub często keszujących . Ja przestałem je roznosić w momencie kiedy zacząłem gubić krety bo zapomniałem gdzie odłożyłem lub nie zalogowałem podjęcia owego ...
Awatar użytkownika
ronja
Forumator

Nie istnieje.
Obrazek Obrazek
Domino1
Nowy na forum
Kontakt:

Post autor: Domino1 »

ronja pisze: wtorek 22 kwietnia 2025, 14:52Nie istnieje.
Może by tak opisać problem i wysłać email do zarządców geokretów i cgeo . Niestety zbyt dobrze nie znam tematu i nie mogę go opisać szczegółowo a chętnie
bym im o tym przypominał
Awatar użytkownika
ronja
Forumator

COG i RT doskonale orientują się w temacie. Pisaliśmy o tym na Forum. Przeczytaj raz jeszcze, napisz 🙂
Za ten post autor ronja otrzymał podziękowanie:
Smiechol
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Dominik33
Bywalec
Podziękował;: 30 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy

Post autor: Dominik33 »

ronja pisze: środa 02 kwietnia 2025, 18:51 Robisz dobrze, bądź cierpliwy - nie wszyscy bawią się w GK, dawno temu były bardziej popularne. Może coś się bardziej ruszy, jak ktoś przywróci istniejący kiedyś mechanizm ich logowania z poziomu skrzynki. Aktualny sposób rejestracji ruchów jest mało przyjazny dla userów, wręcz odstręcza nawet ich starych fanów.
Myślę że jednak ponad połowa korzysta z cgeo, a tam zalogowanie Kreta jest mega łatwe
Obrazek
Awatar użytkownika
Dominik33
Bywalec

Domino1 pisze: środa 02 kwietnia 2025, 18:12 Cześć jestem nowy jeśli chodzi o geokrety kilka przeniosłem i stworzyłem też kilka. I pytanie dlaczego nikt nie przemieszcza moich geokretów i tych które ją przeniosłem xD
Zdaje sobie sprawę że to nie działa tak że zostawię kreta w keszu i ktoś za godzinę go weźmie xD
W sensie od 2 miesięcy moje geokrety są w skrzynkach przy dużym mieście i nikt ich nie rusza. Zostawiłem jednego kreta przy bardzo ruchliwej drodze i w bardzo popularne skrzynce na półwyspie i prawie od roku nic.
Nie wiem o co chodzi nikt już nie korzysta z tego portalu czy też trzeba by być po prostu cierpliwym, albo robię coś źle.

Jak ktoś ma pojęcie i mógłby mi wytłumaczyć jak to mniej więcej działa jeśli chodzi o przemieszczanie geokretów
Proponuję wrzucić do geohotelu, tam na pewno jest większy ruch ja sam jak widzę że to geo hotel to wrzucam więcej kretów i zabieram więcej
Obrazek
Awatar użytkownika
ronja
Forumator

Dominik33 pisze: środa 23 kwietnia 2025, 22:42
ronja pisze: środa 02 kwietnia 2025, 18:51 Robisz dobrze, bądź cierpliwy - nie wszyscy bawią się w GK, dawno temu były bardziej popularne. Może coś się bardziej ruszy, jak ktoś przywróci istniejący kiedyś mechanizm ich logowania z poziomu skrzynki. Aktualny sposób rejestracji ruchów jest mało przyjazny dla userów, wręcz odstręcza nawet ich starych fanów.
Myślę że jednak ponad połowa korzysta z cgeo, a tam zalogowanie Kreta jest mega łatwe
Duża część ludzi keszuje z GPS-em i nie korzysta z c:geo. Stara opcja dawała komfort znacznie większy, niż dziubanie na ekranie telefonu.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Dominik33
Bywalec

Wiadomo, ale raczej to nie jest powód małej popularności kretów
Obrazek
Awatar użytkownika
ronja