Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
Moderator: Moderatorzy
-
- Wyjadacz
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 15 razy
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
Czy ktoś jest zorientowany kto kryje się pod nickiem Mikrus76 ? Zarejestrowany w dniu 01.01.2016 z dziewiczym kontem znalezień i założonych skrzynek. Pojawia się późną nocą i przegląda strony OC. Czy to jakieś "techniczne" konto miłościwie panujących ?
-
- Stały bywalec
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Re: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
To zdaje się ostatni przodek Montezumy II. A wiem to z zezwolenia na wydanie pozwolenia na nakazowy zakaz korzystania z chodnika po lewej stronie w ruchu prawostronnym od godziny 18 do 6 rano podbity przez urząd miar i wiar z osobistą adnotacją naczelnika sklepu rybnego w Pułtusku i z okrągłą pieczęcią zakonu ojców mołojców i z kontrasygnatą dróżnika ze stacji Włoszczowa.
- chinczyk
- Wyjadacz
- Podziękował;: 40 razy
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
To Jakub Mrugalskidzejbi pisze: sobota 11 maja 2024, 02:37 Czy ktoś jest zorientowany kto kryje się pod nickiem Mikrus76 ? Zarejestrowany w dniu 01.01.2016 z dziewiczym kontem znalezień i założonych skrzynek. Pojawia się późną nocą i przegląda strony OC. Czy to jakieś "techniczne" konto miłościwie panujących ?
- krystiant
- Forumator
- Podziękował;: 20 razy
- Otrzymał podziękowań: 79 razy
Wiesz, czy tylko przypuszczasz?chinczyk pisze: czwartek 05 września 2024, 12:47To Jakub Mrugalskidzejbi pisze: sobota 11 maja 2024, 02:37 Czy ktoś jest zorientowany kto kryje się pod nickiem Mikrus76 ? Zarejestrowany w dniu 01.01.2016 z dziewiczym kontem znalezień i założonych skrzynek. Pojawia się późną nocą i przegląda strony OC. Czy to jakieś "techniczne" konto miłościwie panujących ?
Poczytaj zanim się zapytasz
Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11, 12 i 13

Staram się zachowywać właściwe proporcje - znalezień więcej niż postów

Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11, 12 i 13

-
- Wyjadacz
Niewątpliwie obaj coś wiecie o tajemniczym osobniku Mikrus76. Czy jest to wiedza lub znajomość uwłaczająca któremuś z Was ?, A może nigdy nie było zarejestrowanego użytkownika Mikrus76 i jest to tylko moja wybujała fantazja ? Ani RT w rozsypce, ani COG zwierający szyki gdy nadejdzie czas recenzji i dopuszczenia jakiejś skrzyneczki, z pewnością pary nie puszczą "w tym temacie" . Komedia
.

- krystiant
- Forumator
- Podziękował;: 20 razy
- Otrzymał podziękowań: 79 razy
Zawsze miałem Cię za mocno świadomego użytkownika nowych technologii, więc domyślam się że nie sprawiło ci trudności wpisania w wyszukiwarkę podanych przez chińczyka danychdzejbi pisze: czwartek 05 września 2024, 20:11 Niewątpliwie obaj coś wiecie o tajemniczym osobniku Mikrus76. Czy jest to wiedza lub znajomość uwłaczająca któremuś z Was ?, A może nigdy nie było zarejestrowanego użytkownika Mikrus76 i jest to tylko moja wybujała fantazja ? Ani RT w rozsypce, ani COG zwierający szyki gdy nadejdzie czas recenzji i dopuszczenia jakiejś skrzyneczki, z pewnością pary nie puszczą "w tym temacie" . Komedia.

1. nie wiem kto kryje się pod loginem Mikrus76
2. nie wiem czy chińczyk to wie, czy tylko skojarzył nick ze stroną mikr.us
Ja kojarzę Mrugalskiego z różnych szkoleń IT dlatego się odezwałem.
Czasem jak czytam twoje posty to myślę, że drążysz dla samego drążenia i żeby na forum się coś działo, ale czasem masz dużo racji, ale niestety najczęściej i tak nic to nie zmienia

ps. Dziwne wnioski wysnuwasz czasem - niby konkretna odpowiedź podana przez chińczyka, a ty się doszukujesz jakiegoś drugiego dna...
Poczytaj zanim się zapytasz

-
- Wyjadacz
Odpowiedź chińczyka jest konkretną dla Ciebie. Dla mnie to jak Jan Kowalski lub Józef Nowak, czyli ktoś zupełnie dowolny. Jeśli tak trudno jest coś więcej odpowiedzieć mając wiedzę o Mikrus76, to nie dziw się że traktuję ten post jak spuszczenie po pasku ...
-
- Stały bywalec
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Ja myślę, że ten temat to test ze strony dzejbiego. 76 kesz przez niego założony to "Siostro!: kaczka!!", gdzie skrzynka jest rozmiaru mikro. To właśnie "Mikrus76". Ot, zagadka rozwiązanadzejbi pisze: sobota 07 września 2024, 07:59 Pawello właściwie tylko Ty możesz rozwiązać ten rebus. Jak widać dla innych osób to jakiś niewygodny temat.

-
- Wyjadacz
Pawello ja nie muszę nic testować innymi kontami
. 76 skrzyneczkę wielkości mikro znajdziesz u różnych założycieli - nie trafiłeś. Rozwalasz różne rebusy w pył ale tu poległeś
. Pewnie nie pamiętasz ale jakiś czas temu na Forum różni cogowicze grali w ping-ponga odbijając piłeczkę i prześcigając się w znajomości lewych kont założonych przez innych. Pomyślałem że to echo tamtych poczynań. Jak widzisz teraz nikt tematu nie chce nawet dotknąć
. Montezumy w to jednak nie mieszajmy. Próbuj dalej
.