Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie

Wszystko co nie mieści w innych tematach...

Moderator: Moderatorzy

dzejbi
Wyjadacz
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie

Post autor: dzejbi »

Czy ktoś jest zorientowany kto kryje się pod nickiem Mikrus76 ? Zarejestrowany w dniu 01.01.2016 z dziewiczym kontem znalezień i założonych skrzynek. Pojawia się późną nocą i przegląda strony OC. Czy to jakieś "techniczne" konto miłościwie panujących ?
Pawello
Stały bywalec
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie

Post autor: Pawello »

To zdaje się ostatni przodek Montezumy II. A wiem to z zezwolenia na wydanie pozwolenia na nakazowy zakaz korzystania z chodnika po lewej stronie w ruchu prawostronnym od godziny 18 do 6 rano podbity przez urząd miar i wiar z osobistą adnotacją naczelnika sklepu rybnego w Pułtusku i z okrągłą pieczęcią zakonu ojców mołojców i z kontrasygnatą dróżnika ze stacji Włoszczowa.
Za ten post autor Pawello otrzymał podziękowanie:
Dominik33
dzejbi
Wyjadacz

Czy ten dróżnik nie jest jakoś spokrewniony z Wojewodą Włoszczowskim ? :) . Chociaż Aztek też intrygujący :) .
Awatar użytkownika
chinczyk
Wyjadacz
Podziękował;: 40 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Kontakt:

Post autor: chinczyk »

dzejbi pisze: sobota 11 maja 2024, 02:37 Czy ktoś jest zorientowany kto kryje się pod nickiem Mikrus76 ? Zarejestrowany w dniu 01.01.2016 z dziewiczym kontem znalezień i założonych skrzynek. Pojawia się późną nocą i przegląda strony OC. Czy to jakieś "techniczne" konto miłościwie panujących ?
To Jakub Mrugalski
Obrazek
dzejbi
Wyjadacz

Wyjaśnienie tak proste jak chińskie "er zet". Może coś bliżej ?
Awatar użytkownika
krystiant
Forumator
Podziękował;: 20 razy
Otrzymał podziękowań: 79 razy

Post autor: krystiant »

chinczyk pisze: czwartek 05 września 2024, 12:47
dzejbi pisze: sobota 11 maja 2024, 02:37 Czy ktoś jest zorientowany kto kryje się pod nickiem Mikrus76 ? Zarejestrowany w dniu 01.01.2016 z dziewiczym kontem znalezień i założonych skrzynek. Pojawia się późną nocą i przegląda strony OC. Czy to jakieś "techniczne" konto miłościwie panujących ?
To Jakub Mrugalski
Wiesz, czy tylko przypuszczasz?
Poczytaj zanim się zapytasz :wink:
Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11, 12 i 13

ObrazekObrazek Obrazek Obrazek
Staram się zachowywać właściwe proporcje - znalezień więcej niż postów ;-)
dzejbi
Wyjadacz

Niewątpliwie obaj coś wiecie o tajemniczym osobniku Mikrus76. Czy jest to wiedza lub znajomość uwłaczająca któremuś z Was ?, A może nigdy nie było zarejestrowanego użytkownika Mikrus76 i jest to tylko moja wybujała fantazja ? Ani RT w rozsypce, ani COG zwierający szyki gdy nadejdzie czas recenzji i dopuszczenia jakiejś skrzyneczki, z pewnością pary nie puszczą "w tym temacie" . Komedia :) .
dzejbi
Wyjadacz

Pawello właściwie tylko Ty możesz rozwiązać ten rebus :) . Jak widać dla innych osób to jakiś niewygodny temat.
Awatar użytkownika
krystiant
Forumator
Podziękował;: 20 razy
Otrzymał podziękowań: 79 razy

Post autor: krystiant »

dzejbi pisze: czwartek 05 września 2024, 20:11 Niewątpliwie obaj coś wiecie o tajemniczym osobniku Mikrus76. Czy jest to wiedza lub znajomość uwłaczająca któremuś z Was ?, A może nigdy nie było zarejestrowanego użytkownika Mikrus76 i jest to tylko moja wybujała fantazja ? Ani RT w rozsypce, ani COG zwierający szyki gdy nadejdzie czas recenzji i dopuszczenia jakiejś skrzyneczki, z pewnością pary nie puszczą "w tym temacie" . Komedia :) .
Zawsze miałem Cię za mocno świadomego użytkownika nowych technologii, więc domyślam się że nie sprawiło ci trudności wpisania w wyszukiwarkę podanych przez chińczyka danych :wink: https://www.google.com/search?client=fi ... +Mrugalski
1. nie wiem kto kryje się pod loginem Mikrus76
2. nie wiem czy chińczyk to wie, czy tylko skojarzył nick ze stroną mikr.us
Ja kojarzę Mrugalskiego z różnych szkoleń IT dlatego się odezwałem.
Czasem jak czytam twoje posty to myślę, że drążysz dla samego drążenia i żeby na forum się coś działo, ale czasem masz dużo racji, ale niestety najczęściej i tak nic to nie zmienia :mrgreen: Mimo wszystko podziwiam, że ci się chce. :D

ps. Dziwne wnioski wysnuwasz czasem - niby konkretna odpowiedź podana przez chińczyka, a ty się doszukujesz jakiegoś drugiego dna...
Poczytaj zanim się zapytasz :wink:
Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11, 12 i 13

ObrazekObrazek Obrazek Obrazek
Staram się zachowywać właściwe proporcje - znalezień więcej niż postów ;-)
dzejbi
Wyjadacz

Odpowiedź chińczyka jest konkretną dla Ciebie. Dla mnie to jak Jan Kowalski lub Józef Nowak, czyli ktoś zupełnie dowolny. Jeśli tak trudno jest coś więcej odpowiedzieć mając wiedzę o Mikrus76, to nie dziw się że traktuję ten post jak spuszczenie po pasku ...
Pawello
Stały bywalec
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Post autor: Pawello »

dzejbi pisze: sobota 07 września 2024, 07:59 Pawello właściwie tylko Ty możesz rozwiązać ten rebus :) . Jak widać dla innych osób to jakiś niewygodny temat.
Ja myślę, że ten temat to test ze strony dzejbiego. 76 kesz przez niego założony to "Siostro!: kaczka!!", gdzie skrzynka jest rozmiaru mikro. To właśnie "Mikrus76". Ot, zagadka rozwiązana :D
dzejbi
Wyjadacz

Pawello ja nie muszę nic testować innymi kontami :) . 76 skrzyneczkę wielkości mikro znajdziesz u różnych założycieli - nie trafiłeś. Rozwalasz różne rebusy w pył ale tu poległeś :) . Pewnie nie pamiętasz ale jakiś czas temu na Forum różni cogowicze grali w ping-ponga odbijając piłeczkę i prześcigając się w znajomości lewych kont założonych przez innych. Pomyślałem że to echo tamtych poczynań. Jak widzisz teraz nikt tematu nie chce nawet dotknąć :) . Montezumy w to jednak nie mieszajmy. Próbuj dalej :) .
ODPOWIEDZ