Powitanie, powitania ;) - TU SIĘ WITAMY
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowy na forum
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Powitanie, powitania ;) - TU SIĘ WITAMY
Witam Wszystkich
Trochę późno, ale lepie teraz niż wcale.
Po mojej nazwie użytkownika łatwo można się wszystkiego dowiedzieć ma na imię Jacek w terenie można mnie spotkać przeważnie z druga połówką Marzeną. Od dwóch miesięcy bawimy się w tą cudowną zabawę, szkoda że dopiero teraz ją poznaliśmy.
Jeszcze raz gorąco wszystkich pozdrawiam
Do zobaczeni w terenie.
Trochę późno, ale lepie teraz niż wcale.
Po mojej nazwie użytkownika łatwo można się wszystkiego dowiedzieć ma na imię Jacek w terenie można mnie spotkać przeważnie z druga połówką Marzeną. Od dwóch miesięcy bawimy się w tą cudowną zabawę, szkoda że dopiero teraz ją poznaliśmy.
Jeszcze raz gorąco wszystkich pozdrawiam
Do zobaczeni w terenie.
- ronja
- Forumator
- Podziękował;: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 62 razy
Hello
Nieznacznie się minęliśmy przy ostatniej skrzynce z KKwG ale może spotkamy się przy następnych albo na spotkaniu WIO.
Do zobaczenia.
Nieznacznie się minęliśmy przy ostatniej skrzynce z KKwG ale może spotkamy się przy następnych albo na spotkaniu WIO.
Do zobaczenia.
-
- Nowy na forum
Witam panie i panów.
Na imię mam Rafał, i pomału wracam do keszowania po przerwie.
Pozdrawiam.
Na imię mam Rafał, i pomału wracam do keszowania po przerwie.
Pozdrawiam.
-
- Nowy na forum
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Witamy szerokie keszerskie grono Seba z Izą i zawsze obecny czteronożny Nelson Poszukiwacz do zobaczenia na szlakach pozdrawiamy
- Za ten post autor Nelson Poszukiwacz otrzymał podziękowanie:
- lupi
-
- Nowy na forum
Cześć.
EOPTeam (Artur i dorywczo Łukasz) pochodzi z Opoczna.
Serdecznie pozdrawiamy keszerską brać.
EOPTeam (Artur i dorywczo Łukasz) pochodzi z Opoczna.
Serdecznie pozdrawiamy keszerską brać.
- Bastek_76
- Nowy na forum
- Kontakt:
Witam Wszystkich Serdecznie
Początki zabawy w 2014r od znalezienia przypadkowego cache'a. To już dwa lata a geocaching ciągle mnie zaskakuje. Bawimy się w gronie rodzinnym, chociaż zdarza mi się wymknąć samemu. Staramy się jednak nie szukać wszystkiego jak leci tylko po to aby nabijać statystyki. Geocaching traktujemy jako wspaniałą odskocznie od problemów dnia codziennego. Pozdrawiam.
Początki zabawy w 2014r od znalezienia przypadkowego cache'a. To już dwa lata a geocaching ciągle mnie zaskakuje. Bawimy się w gronie rodzinnym, chociaż zdarza mi się wymknąć samemu. Staramy się jednak nie szukać wszystkiego jak leci tylko po to aby nabijać statystyki. Geocaching traktujemy jako wspaniałą odskocznie od problemów dnia codziennego. Pozdrawiam.
-
- Nowy na forum
Pozdrowienia z "nadmorskiego" Szczecina.
Kilka dni zabawy już za nami, niektóre cache sprawiają nam olbrzymie problemy póki co. Może z czasem przyjdzie przełamanie
Kilka dni zabawy już za nami, niektóre cache sprawiają nam olbrzymie problemy póki co. Może z czasem przyjdzie przełamanie
Ależ ja gapa. Rzadko wchodząc na forum przegapiłem dział, w którym pierwszy post należy napisać.
Witam i pozdrawiam z Kociewia. Parę skrzynek już się znalazło, kilka założyło, sporo osób poznało.
Ale gapiostwo nadrobione!
Witam i pozdrawiam z Kociewia. Parę skrzynek już się znalazło, kilka założyło, sporo osób poznało.
- ShadowAdi
- Nowy na forum
- Podziękował;: 1 raz
Witam,
pozdrawiam z Ursynowskiej części Warszawy. Na chwilę oceną znaleziono kilka cachów z okolic mojego rodzimego Grudziądza ale (mam nadzieję) jeszcze wiele przede mną. Trzymajcie kciuki.
pozdrawiam z Ursynowskiej części Warszawy. Na chwilę oceną znaleziono kilka cachów z okolic mojego rodzimego Grudziądza ale (mam nadzieję) jeszcze wiele przede mną. Trzymajcie kciuki.
- łowca
- Forumator
- Podziękował;: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 33 razy
Witaj na Ursynowie.ShadowAdi pisze:Witam,
- Czarodziej
- Stały bywalec
Witam witamkociewie pisze:Ależ ja gapa. Rzadko wchodząc na forum przegapiłem dział, w którym pierwszy post należy napisać.
-
- Nowy na forum
Cześć
Adam. Police i okolice. Tydzień poszukiwań więc jeszcze nie za wiele kojarzę. Ale zabawa jest Przednia
Samotny strzelec, choć czasem pomaga mi Helena 5 lat
Miłośnik ostrości, szeroko pojętego Every Day Carry.
Pozdrawiam Szanowne Grono
Adam. Police i okolice. Tydzień poszukiwań więc jeszcze nie za wiele kojarzę. Ale zabawa jest Przednia
Samotny strzelec, choć czasem pomaga mi Helena 5 lat
Miłośnik ostrości, szeroko pojętego Every Day Carry.
Pozdrawiam Szanowne Grono
- lime
- Bywalec
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Witam Wszystkich.
Stawiam pierwsze kroki w poszukiwaniu keszy i mimo, że znalazłem już (tylko?) ok 40 to prawie za każdym razem jestem zaskoczony albo sposobem maskowania, ciekawą lokalizacją a czasem intencjami twórcy kesza Na samym początku zabawy wydawało mi się, że zaraz po dziesięciu skrzynkach stworzę własną, teraz dochodzę do wniosku, że zrobienie dobrego kesza to nie taka prosta sprawa, więc pewnie będę prosił o pomoc gdy w końcu dojrzeję do tego aby stać się twórcą skrzynki.
Pozdrawiam i życzę ciekawych keszy.
Stawiam pierwsze kroki w poszukiwaniu keszy i mimo, że znalazłem już (tylko?) ok 40 to prawie za każdym razem jestem zaskoczony albo sposobem maskowania, ciekawą lokalizacją a czasem intencjami twórcy kesza Na samym początku zabawy wydawało mi się, że zaraz po dziesięciu skrzynkach stworzę własną, teraz dochodzę do wniosku, że zrobienie dobrego kesza to nie taka prosta sprawa, więc pewnie będę prosił o pomoc gdy w końcu dojrzeję do tego aby stać się twórcą skrzynki.
Pozdrawiam i życzę ciekawych keszy.