Serwer GeoKretów

Wszystko na ich temat, wnioski, uwagi, rankingi popularności ...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: Serwer GeoKretów

Post autor: filips »

Ożyły, przepraszam za zakłócenia, wina jak zwykle leży po stronie dostawcy usług.

Awatar użytkownika
Gryfici.team
Bywalec
Posty: 73
Rejestracja: czwartek 03 grudnia 2015, 17:59
Lokalizacja: Gryfice
Podziękował;: 30 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy

Re: Serwer GeoKretów

Post autor: Gryfici.team »

filips pisze:
A ja mam takie pytanko do filipsa lub kogokolwiek kto wie - dopiero zobaczyłem w statystyczkach, że dostaje się różne odznaczenia (np. za przeniesie 10 kretów siwy medal :] ), a czy jest mozliwe podpatrzenie gdzies wszystkich osiągnięć? To znaczy co się dostaje i za co.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: Serwer GeoKretów

Post autor: filips »

Gryfici.team pisze:
filips pisze:
A ja mam takie pytanko do filipsa lub kogokolwiek kto wie - dopiero zobaczyłem w statystyczkach, że dostaje się różne odznaczenia (np. za przeniesie 10 kretów siwy medal :] ), a czy jest mozliwe podpatrzenie gdzies wszystkich osiągnięć? To znaczy co się dostaje i za co.
Poszukaj na stronach u wytrawnych userów co mają w menu - choć chyba na razie nie ma górnej granicy nagród (z tego, co pamiętam).

Awatar użytkownika
kacperogps
Nowy na forum
Posty: 16
Rejestracja: sobota 25 października 2014, 00:16
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Serwer GeoKretów

Post autor: kacperogps »

Coś się porobiło z serwerem geokretów? Nie mogę się zalogować, nie mogę znaleźć kretów... tak jakby całą bazę danych szlag trafił... :(

Jano
Wyjadacz
Posty: 426
Rejestracja: niedziela 21 września 2008, 17:17
Podziękował;: 125 razy
Otrzymał podziękowań: 83 razy

Re: Serwer GeoKretów

Post autor: Jano »

Mam to samo. Strona się otwiera, ale nic poza tym.
Pozdrawiam
Jano

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
krcr
Centrum Obsługi Geocachera
Posty: 293
Rejestracja: sobota 22 września 2012, 18:03
Podziękował;: 194 razy
Otrzymał podziękowań: 102 razy

Re: Serwer GeoKretów

Post autor: krcr »

#SOA1
Niepraktykujący abstynent
Obrazek Obrazek

Tomanek111
Wyjadacz
Posty: 208
Rejestracja: piątek 17 maja 2013, 20:54
Podziękował;: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Re: Serwer GeoKretów

Post autor: Tomanek111 »

Witam!
Chyba przestały się wyświetlać obrazeczki ze statami jeśli chodzi o geokrety, no te na dole pod postami :)
ObrazekObrazek

Tomanek111
Wyjadacz
Posty: 208
Rejestracja: piątek 17 maja 2013, 20:54
Podziękował;: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Re: Serwer GeoKretów

Post autor: Tomanek111 »

Już są :)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
ronja
Forumator
Posty: 1778
Rejestracja: środa 24 września 2008, 19:51
Lokalizacja: Poznań
Podziękował;: 115 razy
Otrzymał podziękowań: 166 razy

Re: Serwer GeoKretów

Post autor: ronja »

Dwa dni temu (5.04) coś nie zadziałało i system nie wprowadził logowań GK ze strony OC. Dzisiaj to zauważyłem, ręczne (jak za dawnych lat) wprowadzenie pomogło.
Obrazek Obrazek

adolfik9501
Nowy na forum
Posty: 2
Rejestracja: piątek 08 kwietnia 2016, 19:48
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Serwer GeoKretów

Post autor: adolfik9501 »

Witam.

Problem mam następujący.

1. Podjąłem 4 krety (27.03).
2. Przez stronę OC zalogowało mi tylko jednego, a pozostałe trzy upaliło, tak że szukajka w kopcu twierdzi, iż takich GC nie ma... Nie da się ich więc ręcznie, na serwerze GC zalogować. Ponownie sprawdziłem przed chwilą.
3. Kilka dni temu próbowałem też zalogować jeszcze raz przez stronę OC, uprzednio kasując swój wpis do logu, ale bez skutku.
4. Skrzynka źródłowa http://opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=1565
5. Cóż mam uczynić?

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ