Wojtek z Olsztyna koło Częstochowy, keszowaniem zaraziłem się niedawno, lecz skutecznie =) jak na razie zbieram doświadczenie w moich terenach, ale wkrótce, jak wszystko dopracuje to wypuszczę w świat i moje keszynki. =) Pozdrawiam wszystkich pasjonatów keszowania Tymczasem lecę szukać dalej
Witaj! Bardzo ciekawe kesze są w Twojej okolicy, również jaskiniowe.
Jeśli góra idzie do Ciebie, a Ty nie jesteś Mahometem - spieprzaj, to lawina! Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Witaj Ranwers. Dokładnie, sam żałuję że nie mam umiejętności "jaskiniołażenia", choć jest i parę jaskini dla "cywilów", generalnie sama okolica jest ciekawa i nawet nienajgorzej okeszowana, osobiście preferuje poszukiwania na rowerze, bo warunki tu są świetne na tę formę transportu, jakby ktoś miał ochotę odwiedzić te rejony to zapraszam, wspólne szukanie niewykluczone
Witam wszystkich! Mój początek keszowania był trochę zaskakujący. Mąż szukając jakichś map i GPS-ów odkrył, że 160m od naszego mieszkania jest keszyk. Bez logowania poszliśmy zobaczyć co to takiego no i pooooooooszłooooo Szukamy sami i zaraziliśmy całą rodzinę. Na rodzinnych spotkaniach opracowujemy plany poszukiwań. Udało mi się znaleźć nawet we Włoszech. Mamy również swoje skrzynki, nawet nieźle ocenione przez innych. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
ach_a pisze:Na rodzinnych spotkaniach opracowujemy plany poszukiwań.
To mnie bardzo ujęło
Bardzo pozytywny aspekt, szczególnie gdy się młodych członków rodziny uczy, że prócz gapienia się w monitor i TV w wolnym czasie można pozwiedzać naprawdę ciekawe miejsca. Do tego keszowanie uczy zaradności, kreatywnego myślenia i pomysłowości... No i szalenie integruje rodzinę...
Powodzenia i życzę jak najwięcej znalezionych pudełek
Niepraktykujący abstynent
Jeżeli chcesz mi wysłać maila - w temacie umieść "[OC]"
Witam. Morwika z tej strony. Kilka dni temu rozpoczęliśmy naszą przygodę i dzieciakom "szukanie skarbów" bardzo się spodobało. Mam nadzieję że jeszcze duuużo skarbów przed nami!
Cześć i czołem! W geocaching bawię się już prawie rok znalazłem prawie 300 skrytek a założyłem 15. Tutaj na OC trochę biedniej bo ja na razie 19/2. OC zainteresowało mnie ze względu na bardziej "hardcoreowe" skrytki i fakt podwójnej zabawy, 2 razy więcej skrytek do znalezienia Bardzo podoba mi się idea skrytek 2 systemowych chociaż w mojej okolicy nie jest to czymś powszechnym. Pozdrowienia ze Szczecina!
Za ten post autor scudlatz otrzymał podziękowanie:
Witam wszystkich.
Jestem Jacek i z synem zaczęliśmy przygodę z keszami. Przypadkowo znalazłem artykuł w gazecie o opencaching i po zarejestrowaniu się sprawdziliśmy czy jest koło naszego domu jakaś skrzynka. Jak się okazało była w odległości około 400m i po jej odszukaniu popatrzeliśmy na siebie i to było to spojrzenie... Bawimy się z Wami. Pozdrawia miner998 i Odkrywca04.
Dzień Dobry Wieczór
Witam wszystkich pozytywnie zakręconych keszowników. Bardzo spodobała mi się ta zabawa i chętnie jeszcze troszkę pobuszuję wśród tych skarbów!
Pozdrawiam rodzinnie z Gdańska.
Witam!
Krystian ze Szczecina here, keszing odkryłem jakoś na początku roku, ale skutecznie z kumplem od połowy września działamy Fajna sprawa na odkrycie miasta jakiego się nie znało, chociaż mieszka się w nim 20 lat