Moderator: Moderatorzy
Jeśli mogę coś doradzić to:mupet79 pisze:Dziękuję za wyjaśnienia - po przeglądnięciu map mojej okolicy i ulubionych lokalizacji wakacyjnych stwierdziłem, że korzystając z bazy na geocaching.pl będę miał więcej skrytek do znalezienia. Na początek chyba wykupię 3 miesiące - w sumie 12PLN na miesiąc to faktycznie nie tak dużo.
Dziękuję za obszerne wyjaśnienia i do zobaczenie gdzieś przy skarbach!
Czekaj czekaj, może w Wakacje dokończymy S-Łkę, to przybędzie kolejne kilkadziesiąt.Lza pisze:Jeśli chodzi o statystyki przyrostu skrzynek na OC to 2013 był pierwszym rokiem, w którym przyrost wyhamował. (powstała przybliżona liczba skrzynek jak w 2012) Nie ma się co oszukiwać, OC się starzeje i powoli odchodzi w niebyt. Prawdopodobnie w tym roku zanotujemy pierwszy spadek.
No proszę, a ktoś mi kiedyś próbował udowodnić na 10 stronach forum, że kupno garmina wychodzi taniejlavinka pisze: był spowodowany nagłą szybką dostępnością smartfonów i praktycznie darmowego giepsa.
Ło matko, co Ty z nim robiłaś, mi kilka lat służył, a kupiłem używkę. Nie strasz chłopaka...lavinka pisze:...Poza tym żywotność Garminów jest ograniczona, jak pożyje dwa lata bez problemów z szybką tu cud. Albo oznaka, że leżał w szafie.
Dwa lata ? to mój już nie żyje ? Chwila, muszę sprawdzić... uff, działa. Po co tak straszyć ? Mój działa juz ponad 2 lata, znalazł ze 2000 skrzynek i działa więc twierdzenie o żywotności jest nie do końca prawdziwe.lavinka pisze:...Poza tym żywotność Garminów jest ograniczona, jak pożyje dwa lata bez problemów z szybką tu cud. Albo oznaka, że leżał w szafie.
Śmiało można odbić piłeczkę i powiedzieć, że smartfon ma funkcjonalności, których próżno szukać w jakimkolwiek Garminie.Rob pisze:Z ciekawości, o jakie funkcjonalności chodzi?Ajger pisze: Funkcjonalności, których próżno szukać w jakimkolwiek smartfonie.
- aktywny profil wysokości powiązany z mapą - co to takiego wiele na ten temat napisano, nie będę się rozpisywał, poczytaj na garniak.pl,Rob pisze:Z ciekawości, o jakie funkcjonalności chodzi?Ajger pisze: Funkcjonalności, których próżno szukać w jakimkolwiek smartfonie.