Zdaje się, że kesz nadal jest na terenie prywatnym. Podobno nawet masz zgodę właściciela. Czekam na dowody, przy okazji sam je zweryfikuję. Tak więc Twoja poczta nadal pozostanie pustą.Agatha pisze:Nie, Ronja, to nie Katalog, to KULTURA OSOBISTA. Obowiązuje każdego.
A skoro zacząłeś... moja poczta nadal pusta, a czkałam na przeprosiny. Wszem i wobec ogłosiłeś, jakie to nieregulaminowe rzeczy w moim keszu... już wiesz, że to nieprawda, więc?
Na marginesie - w całym tym sporze nawet nie raczyłaś udzielić mi jakichkolwiek wyjaśnień, zmiany w keszu wprowadziłaś dopiero 11.10.2013, a podobno serwis zrobiłaś w wakacje (tak twierdził Doc). Tym samym zlekceważyłaś temat, bo nawet do tej pory kesz nie był zawieszony, by uniknąć ewentualnych kłopotów. Na pierwsze zgłoszenie, to z czerwca też nie raczyłaś odpowiedzieć - posłużyłaś się COG-iem, który zamknął sprawę zapewnieniem, że wprowadzisz zmiany. Trochę długo trwały i nadal pozostają pytania ... Twoje "prawdy" nie oznaczają, że mam w nie wierzyć bezkrytycznie.
Dziwię się mocno - członek COG założył (przynajmniej pierwotnie) kesza z pogwałceniem Regulaminu, a potem jeszcze oczekuje przeprosin ? To co z tą KULTURĄ OSOBISTĄ ? Nadal jest tylko dla szaraczków ? Idź uczyć kogoś innego i najlepiej nie za pośrednictwem otwartego forum, bo troszkę Ci nie wychodzi (przynajmniej w kwestii zgodności własnych postaw z tymi oczekiwanymi u innych).
Sorry, nie zauważyłem wpisu k.mila. Tak więc powyższe jest tylko do Agathy.