Ankiety już wystawione
Niestety z przyczyn technicznych nie udało się wprowadzić rozszerzenia głosowania ponad forum - może w przyszłej edycji...
Zapraszam do głosowania: SKRZYNKA ROKU PROJEKT ROKU WYDARZENIE ROKU WDROŻENIE ROKU
miklobit pisze:Informacja na głównej stronie OC , ze coś takiego się odbywa nie wymaga przecież żadnych rozszerzeń....
Ta inicjatywa jest moją prywatną inwencją i nie została uzgodniona z RR, nie mogę więc oczekiwać takich wyróżnień. Być może uda się o tym napisać na blogu (choć osobiście takich ciśnienia nie mam...), więc jakiś link może się pojawić
Górniak jeszcze w Staszowie nie było więc na SK3 może uda się ją ściągnąć. Z nieoficjalnych źródeł słyszałem, że podobno Górniak powiedziała "Jeśli Żywcu i jego Gala tam będą to i ja tam będę" nie są to jednak informacje potwierdzone.
Niedawno w Staszowie został ponownie uruchomiony ruch osobowych pociągów PKP ( to już wiem dlaczego mi zabrali wagon ze skrzynką http://opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=16111 ;( ) i raz w tygodniu z Wrocławia jedzie jakiś leciwy skład ;p ta decyzja prawdopodobnie też została podyktowana ubieganiem się miasta o organizacje Gali.
Master Graba - mocny argument, żeby gali nigdy w Staszowie nie robić
Jeśli góra idzie do Ciebie, a Ty nie jesteś Mahometem - spieprzaj, to lawina! Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.