A poza tym chyba jeszcze trochę miejsca zostało, więc pewnie co-nieco się pojawi.

Moderator: Moderatorzy
Krysiul - tak pi razy oko, aby przynajmniej obrys Lasu Kabackiego z grubsza zarysować trzeba zasadzić jeszcze ze 20 keszy, a potem jeszcze będzie wypełnianie luk... Może do lata się wyrobimyKrysiul pisze:Panie! Jak tylko starczy czasu, to można jeszcze i parę innych skrzynek trzasnąć.
Tak w ogóle to jest jeszcze las kabacki, który zimą może być całkiem przyjemny (no i może być cieplej, niż w mieście), tylko wraca stare pytanie: czy panowie, którzy ostatnio intensywnie tam sadzą kesze, już skończyli?:P
Może tak, nie byłem tam jeszcze i miejsce znam tylko ze źródeł pisanych, ale zawsze wydawało mi się, że nie tylko o zaliczenie skrzynki chodzi i osobiście czułbym niedosyt, gdybym odwiedził takie miejsce i zadowolił się paroma metrami od wejścia, jeśli da się wejść dalej.r00t7 pisze:eeej Krysiul nie przesadzajw miejscu gdzie jest kesz raczej nie uświadczysz nietoperza, one śpią w końcowych fragmentach tunelu, a skrzynka jest raptem kilka metrów od wejścia
Krysiul dobrze prawi - jestem za tym, zeby teraz jak najmniej drażnić nietoperki, a iść je odwiedzić (zwłaszcza jeśli tak dużą ekipą) gdzieś między kwietniem a wrześniem.Krysiul pisze:Może tak, nie byłem tam jeszcze i miejsce znam tylko ze źródeł pisanych, ale zawsze wydawało mi się, że nie tylko o zaliczenie skrzynki chodzi i osobiście czułbym niedosyt, gdybym odwiedził takie miejsce i zadowolił się paroma metrami od wejścia, jeśli da się wejść dalej.r00t7 pisze:eeej Krysiul nie przesadzajw miejscu gdzie jest kesz raczej nie uświadczysz nietoperza, one śpią w końcowych fragmentach tunelu, a skrzynka jest raptem kilka metrów od wejścia
dalej potrzebujesz kaloszyKrysiul pisze:Może tak, nie byłem tam jeszcze i miejsce znam tylko ze źródeł pisanych, ale zawsze wydawało mi się, że nie tylko o zaliczenie skrzynki chodzi i osobiście czułbym niedosyt, gdybym odwiedził takie miejsce i zadowolił się paroma metrami od wejścia, jeśli da się wejść dalej.r00t7 pisze:eeej Krysiul nie przesadzajw miejscu gdzie jest kesz raczej nie uświadczysz nietoperza, one śpią w końcowych fragmentach tunelu, a skrzynka jest raptem kilka metrów od wejścia
Ba, żeby to na jedną ...Krysiul pisze:że spokojnie będziemy mieli zajęcie na całą noc, biorąc pod uwagę obecną gęstość DLK.