Cegła w rękę, zebrać ślady ...kzchris pisze: ale niestety moje rejony są kiepsko zrobione.

Moderator: Moderatorzy
Jedyne czego tak naprawdę oczekiwałem od Was jako producenta to pokazanie gdzie tak naprawdę lezy przewaga waszego programukzchris pisze:Czy koszt mapy równy dwóm piwom w schronisku to jest taka znowu przesada?
Nie rozumiem za bardzo czemu muszę się tłumaczyć z tego, że jest produkt i jest sprzedawany, a nie jest za darmo...
Wychodzi na to, że na urządzeniu przy instalacji z google play pokazało mi się jedno więcej uprawnienie niż w opisie na stronie www.kzchris pisze:Wracając do uprawnień to nie wiem do końca o co chodzi. .
Ok. Nie do końca zrozumiałem intencje. Poza tym niedawno skończyłem pracę nad produktem i podchodzę do tego jeszcze emocjonalnieJedyne czego tak naprawdę oczekiwałem od Was jako producenta to pokazanie gdzie tak naprawdę lezy przewaga waszego programu
nad innymi ( programami lub rozwiazananiami typu outdoor gps ).
Serwer OC nie rozróżnia dużych i małych liter w nazwie kodowej, więc nie ma sensu, żeby rozróżniał je program.Odpowiadając Strykerowi, to wielkość liter niestety ma znaczenie. Nazwa kodowa jest jednoznacznym identyfikatorem skrzynki i nikt nie jest "duchem ..." żeby domyślić się jaki on będzie, więc niestety trzeba to wpisać poprawnie