Tapnięte z Defy
Moderator: Moderatorzy
Czyli widać, kto tu jest Królową lub się za takową uważa i chyba jest więcej niż jednaart_noise pisze: ...(pod warunkiem nieobrażania królowej)
Może zmienisz zdanie jeśli to Ciebie kiedyś moderator będzie tresować...r00t7 pisze:, polecam zrobic to samo i isc na kesze i tam tracic energie niz na puste klepanie w klawisze
Dobra, a teraz może jeszcze napisz konkretnie oprócz użalania się, o co biega? Jakie obostrzenia?mummmin pisze:Piszę odnośnie skrzynek kolegi BAZYLEK.
Czy wprowadzone przez Bazylka obostrzenia zgodne są z ideą i wszystkim innym rządzącym Opencachingiem?
Potwierdzam.snp pisze:To już chyba nieaktualne, bo najwyraźniej BAZYLEK dostał bana.
Przeczytałem swój post ponownie i jakoś nadal nie mogę znaleźć w nim "użalania się"łowca pisze:Dobra, a teraz może jeszcze napisz konkretnie oprócz użalania się, o co biega? Jakie obostrzenia?
Nie, zapodałeś temat wyjątkowo niekonkretnie.mummmin pisze:Przeczytałem swój post ponownie i jakoś nadal nie mogę znaleźć w nim "użalania się"łowca pisze:Dobra, a teraz może jeszcze napisz konkretnie oprócz użalania się, o co biega? Jakie obostrzenia?
Dałem konkretny temat do przedyskutowania, został on wrzucony do śmietnika (prawie), więc jak widać władających tym podwórkiem problem nie interesuje.