Więcej napiszę jutro bo teraz spadam znowu na Wilgę
Moderator: Moderatorzy
Było, byłoMasterGraba pisze: Dla mnie było super !

A resztę w logach i może... w kąciku naszego chińskiego redaktora
  A resztę w logach i może... w kąciku naszego chińskiego redaktora  
A będzie będzie ale dopiero zacznę pisać jutro jakoś z wieczora:)Żywcu pisze: Było, było
Wielkie dziękiA resztę w logach i może... w kąciku naszego chińskiego redaktora
Tylko w myśl celebryckiej zasady, pamiętaj aby nicków nie przekręcać i żeby zdjęcia były ładnechinczyk pisze:A będzie będzie ale dopiero zacznę pisać jutro jakoś z wieczora:)

Z Wilgi, tylko ogniskowo korzystałem - tu było OK, choć słyszałem że ławki za szybko się paląMasterGraba pisze:Jak podobała wam się baza tzn OW Wilga i jego otoczenie ? Czy organizacja SK3 w tym samym miejscu to dobry pomysł czy lepiej poszukać innej bazy ?

tutaj w większości domków nie ma łazienki - w sumie prysznic jest za 5 zł ,ale można też wybrać jeziorko.
 tutaj w większości domków nie ma łazienki - w sumie prysznic jest za 5 zł ,ale można też wybrać jeziorko.  jak tylko będą możliwości piszemy się na SK3
 jak tylko będą możliwości piszemy się na SK3

.
. Dziękuję szczególnie Grabie za organizację tak dużego eventu. Nie wiem czy miałeś kogoś do pomocy przy organizacji tego eventu, ale za III razem chętnie przyjadę w weekend wcześniej przejrzeć kilka pobliskich keszy jeśli chcesz...
 Dziękuję szczególnie Grabie za organizację tak dużego eventu. Nie wiem czy miałeś kogoś do pomocy przy organizacji tego eventu, ale za III razem chętnie przyjadę w weekend wcześniej przejrzeć kilka pobliskich keszy jeśli chcesz...  i Sebastianowi za namówienie mnie na przyjazd i w ogóle za taką bardzo serdeczną postawę
 i Sebastianowi za namówienie mnie na przyjazd i w ogóle za taką bardzo serdeczną postawę  No i Sumerowi za odwiezienie do Krakowa przez Pacanów i inne pobliskie kesze.
 No i Sumerowi za odwiezienie do Krakowa przez Pacanów i inne pobliskie kesze.  Kurcze co tu się rozdrabniać, dziękuję i tyle.
 Kurcze co tu się rozdrabniać, dziękuję i tyle.