A przydatność takiej opcji uświadomiłem sobie dziś - podczas leszczyńskiego domina.
W każdym cache jest numerek. Więc poza zalogowaniem superultrafajnym programem

Moderator: Moderatorzy
No od maja 2012 r. można logować skrzynki zarchiwizowane. A w 3mieście jest spore pole do popisu w poszukiwaniach z uwagi na ponad 100 keszy irudzin, które zostały zarchiwizowane ale pozostawione w terenie - ostatnio zdobywałam, np.: OP0869, OP1BF4 czy OP0C8B - i musiała zalogować je ręcznie w serwisie, bo apka Szybki wpis nie chce dokonać takiego logu jak pisałam.wrygiel pisze:A czy taki sam log można dodać na stronie OC? Z tego co pamiętam, było ograniczenie takie, że do skrzynek zarchiwizowanych logi mogą dodawać tylko autorzy skrzynki oraz administratorzy. Jeśli da się na stronie OC a nie da się w programie, to to jest rzecz do poprawienia w OKAPI. Napisz proszę, jakiego typu log i do jakiej skrzynki dodajesz.
Czy poprawka będzie dostępna w formie aktualizacji w Android Market?wrygiel pisze:Ok, wrzuciłem poprawkę. Już powinno się dać.
Poprawka JUŻ powinna działać w momencie jak pisałem poprzedniego posta,Kika pisze:Czy poprawka będzie dostępna w formie aktualizacji w Android Market?wrygiel pisze:Ok, wrzuciłem poprawkę. Już powinno się dać.
Namierzyłam jeszcze jeden problem - brak możliwości logowania udziału w spotkaniu - przez apkę SW możliwe jest jedynie dodanie komentarza - nie można natomiast zasygnalizować, że "zamierzam uczestniczyć" lub "uczestniczyłem".
Poza tym jak zawsze ogromne podziękowania - apka działa szybko i bezawaryjnie :D