Tymi podpunktami chciałam wyprzedzic teksty typu: "Co ty wiesz o chowaniu", "rusz sie w teren a nie bij piany", "nowa na forum", "ależ ona napastliwa", "ilośc czy jakośc skrzynek sie liczy", wystarczy? Masz coś do powiedzenia w temacie na który toczy się dyskusja? czy nabijasz?
patrysia pisze:Masz coś do powiedzenia w temacie na który toczy się dyskusja? czy nabijasz?
Ja mialbym sie z Ciebie nabijac? Alez skad - nie osmielilbym sie nigdy
napisalem w odpowiedzi na pierwszy z twoich punktow - nikt nie musi dokonywac wyborow, mozna zakladac i szukac skrzynek we wszystkich istniejacych serwisach. A ze jedni bardziej lubia jeden z nich - co w tym zlego ?
Nie musiałeś pisac w odpowiedzi na mój punkt bo punkt nie był pytaniem. Nad punktami wyjaśniono w języku polskim czemu one służą. Czy gdybym te punkty wstawiła w podpis też byś się do nich odnosił?
Skoro w samym punkcie na który odpowiadasz pisze "nie namawiam" to czego nie rozumiesz? Gdybym namawiała mógłbyś napisac "Ale czemu, ja lubię salceson i nie chce lodów, nie rozumiem".
Bo pewnie tak jak ja z lekkim niesmakiem przeczytał zwrot "za późno na ratunek"?
patrz punkt 5.
Ja z niesmakiem czytam mity na temat gc.com i wiele zniesmaczających komentarzy przy których mój "ratunek" jest bardzo dyplomatyczny. Zresztą patrz punkt 2. Nie lubie to tak piszę, czy obraziłam majestat i przeze mnie zniknie kącik gc?
ale niestety szczegolnie w tym dziale, odbieganie od tematu zazwyczaj konczy sie mniejsza lub wieksza pyskowka, nawet jeśli zaczyna sie niewinnie, wiec jestem może nieco przeczulony
patrysia pisze:(...)
Po pierwsze 30% wszystkich gc-skrzynek w Polsce powstało w tym roku, to chyba całkiem niezły przyrost i jakos nie widze zeby wszystkie byly z oc. (...)
... Prawie 184 sztuki!
Imponujący przyrost.
Zapewne gdybyście mniej czasu spędzali przed kompem, wynik byłby lepszy.
Ostatnio zmieniony wtorek 12 sierpnia 2008, 21:02 przez Voit, łącznie zmieniany 1 raz.
..."Im bardziej jej szukam, tym bardziej jej tam nie ma"... trójmiasto, Kępa Redłowska (OP18B6), 29/05/2009 godz 22.30
Bas pisze:30% wszystkich z GC w tym roku?? Ile z nich zarejestrowanych jest wylacznie w GC?
Rzucając z pamięci, to coś około 60%
Edit: a, chodzi Ci o odsetek tych, które przybyły tylko w tym roku?
Musiałbym sprawdzić, ale przypuszczam że więcej niż te 60%
Chciałbym wyjaśnić kolejny "mit".
Czy to prawda, że format GPX w wersji używanej przez geocaching.com do opisu skrzynek jest copyrightowany przez Groundspeak i nie jest udostępniany na licencji otwartej ?