Zdjąłem też bany przeze mnie niesłusznie założone.
Także ochkarol może już korzystać z dowolnej ze swoich 4 uroczych osobowości

GPS65 też.
Życzę miłego odbioru.
Moderator: Moderatorzy
Zaczynacie się zachowywać jak banda ostatnich idiotów. Przepraszam ze tak powiedziałem, ale niestety robi się coraz żałośniej na forum!!!ZYR pisze:No już.
Zdjąłem też bany przeze mnie niesłusznie założone.
Także ochkarol może już korzystać z dowolnej ze swoich 4 uroczych osobowości
GPS65 też.
Życzę miłego odbioru.
Najpierw trzeba wprowadzić przejrzyste i jasne zasady działania moderatora - co zresztą postulowałem już dawno temu.lukas_jaceq pisze:Na innych forach są zasady ze mod zawsze ma racje, ZAWSZE!!!! nie podoba się to wypad !!! moze czas u nas to wprowadzić.
Tam juz cie pogonilikwieto pisze:P
Bywałem na forach, gdzie decyzje moderatorów momentami były bardzo ostre - ale zawsze w komentarzu była informacja pt. "naruszenie takiego a takiego punktu regulaminu".
Taaaa :")lukas_jaceq pisze:Tam juz cie pogonili??
Jeśli chcesz podnosić poziom siłą, to kominiarz życzy szczęścia.lukas_jaceq pisze:Czas najwyzszy ustabilizować zasady na forum i podnieść poziom. Twardo i bezlitości
Na własne życzenie zresztą... Nie wyobrażam np. sobie, żeby moderator aktywnie działał w wątku, w którym uczestniczy jako dysputant.Hern pisze:Cóż ... moderator, którego obowiązki nie są jasno sprecyzowane jest prędzej czy później chłopcem do bicia.
Dokładnie, nie ma takiej pyskowki gdzie indziej. poprostu twarda reka modów, dosc pobłazania. takie moje zdanie. i pierwszy raz kwieto cos mądrego powiedział, niesamowite ;PNannette pisze:Ano właśnie ...
bo fora które ja znam to fora z których się można wiele nauczyć, poczytać i napisać o ważnych rzeczach...
i tam moderatorzy działają wręcz po generalsku - wycinają wszystko co nie na temat (nawet dowcipy)
a fora na których się chce poględzić i pokłócić - no cóż wtedy po co moderator...
mało bo mało ale zawszemusi byc ten pierwszy raz :dNie wyobrażam np. sobie, żeby moderator aktywnie działał w wątku, w którym uczestniczy jako dysputant.
Tak ... 2 lata moderowania komercyjnego forum z ileś tam tysięcy userków (głównie dzieciaków) dało mi sporo doświadczeniaNannette pisze:Ano właśnie ...
bo fora które ja znam to fora z których się można wiele nauczyć, poczytać i napisać o ważnych rzeczach...
i tam moderatorzy działają wręcz po generalsku - wycinają wszystko co nie na temat (nawet dowcipy)
a fora na których się chce poględzić i pokłócić - no cóż wtedy po co moderator...