Żeby znaleźć rozwiązanie wystarczy powiększyć mapkę w opisie skrzynki
To już prawie szczyt.. Bardziej prosto byłoby tylko, gdyby opis skrzynki był taki:
"Jest to wirtual. Hasło to: bleble."
Już jest uniedostępniona. Wymienione wyżej skrzynki są najlepszym dowodem na to że samo zakazanie virtuali nie dało za wiele, obecnie są rejestrowane pod nazwą "mikro" albo "inny typ skrzynki", a RR ma z tego podowu zadanie polegające na tym że musi je blokować. Polak potrafi
Po co zatem była ta akcja skoro i tak potrzebny jest "weryfikator"?
Dało wiele, osoby, które zakładały fajne wirtuale już tego nie robią a powroty do przeszłości dostały na siłę na koniec tradycyjną skrzyneczkę.
A takich "innych" które są wirtualami powstało kilka zanim nie wprowadzono zakazu robienia skrzynek bez pojemników i jakieś 2 potem.
A więc zakaz dużo dał. Nie ma już fajnych wirtuali.
giovanni pisze:[...]A więc zakaz dużo dał. Nie ma już fajnych wirtuali.
Nie zauważyłem aby jakiś wirtual znikł z serwisu. I dotyczy to tych "fajnych" oraz "niefajnych".
Skoro jesteś takim entuzjastą wirtuali, to dlaczego nie dołączysz do zespołu, tworzących serwis z wirtualami ? Temat upadł, czy jak ?
NIE wyhaczam, NIE zaliczam, po prostu znajduję. A reszta o drzewo ...
@ Hern : No raczej tak .
W poście chodziło mi o to, że Twoje stwierdzenie było błędne, bo wirtuali troche zniknęło, a czy to wyszło na dobre, czy nie to inna sprawa
Pzdr
picek pisze:tak, Hern, temat troche upadl bo kod oc zostal usuniety z publicznego zrodla i nie ma "na czym" robic.
Ciekawe, nikt nawet nie zapytał o kod. Naprawdę wystarczy chcieć... Jeśli ktoś chce się zająć nowym serwisem i potrzebuje do tego kodu opencaching, w wersji niemieckiej, albo naszej, nic prostszego. Proszę tylko o kontakt. Do tej pory nie wpłynęła ani do RR, ani do RT, ani do mnie osobiście żadna prośba w tym temacie.
Jest co prawda gorzej niż było, ale za to lepiej niż będzie.
picek pisze:tak, Hern, temat troche upadl bo kod oc zostal usuniety z publicznego zrodla i nie ma "na czym" robic.
Ciekawe, nikt nawet nie zapytał o kod. Naprawdę wystarczy chcieć... Jeśli ktoś chce się zająć nowym serwisem i potrzebuje do tego kodu opencaching, w wersji niemieckiej, albo naszej, nic prostszego. Proszę tylko o kontakt. Do tej pory nie wpłynęła ani do RR, ani do RT, ani do mnie osobiście żadna prośba w tym temacie.
Nie mówiąc o tym, że na sourceforge jest cały czas dostępny...