Zapraszam zapraszam. Kolejne osoby potwierdzają już swoje przybycie na spotkanie. Niestety Warszawa jak do tej pory ma niewielu reprezentantów na spotkaniurubeus pisze:Może się pojawię. Nie wiem jeszcze na 100%

Moderator: Moderatorzy
Zapraszam zapraszam. Kolejne osoby potwierdzają już swoje przybycie na spotkanie. Niestety Warszawa jak do tej pory ma niewielu reprezentantów na spotkaniurubeus pisze:Może się pojawię. Nie wiem jeszcze na 100%
Jedna z głównych atrakcji spotkania czyli Konkurs rozpoczyna i kończy się w sobotę, więc mógłbyś wziąć udział nawet gdybyś przybył w piątek w nocy. Co do powrotu, to może zamiast jechać Polskim Busem uda Ci się znaleźć kogoś kto będzie wieczorem w niedzielę wracał do Warszawy lub przez Warszawę ??rubeus pisze:MasterGraba - problem w tym, ze w piątek i w poniedziałek muszę być w robocie
W niedzielę, by złapać PolskiegoBusa z Kielc do Warszawy, muszę wybyć ze Staszowa o 15-tej
Konkurs na wzór tego z poprzednie edycjiCebulka pisze:Jaki konkurs? Jakiii?![]()
Btw widzę, że jednak plebiscyt na coiny na fb nie ma przełożenia na ostateczną decyzję. I dobrze, bo wszystkie są fajne.
W konkursie będzie można keszować oczywiście drużynowo jak i indywidualnie.Do zdobycia w konkursie było 10 skrzynek punktowanych odpowiednio:
FTF 20 pkt
STF 15 pkt
TTF 12 pkt
4 miejsce i dalej 10 pkt
W kategorii pieszo-rowerowej klasyfikacja wyglądała tak
1. Grupa Upośledzonych Nawigacyjnie 135 pkt (1x FTF, 4x STF, 1xTTF, ogólnie 10 skrzynek)
2. Kosynierzy z Połańca 124 pkt (1x FTF, 2x STF, 2xTTF, ogólnie 10 skrzynek)
3. Drużyna A 120 pkt (3x FTF ogólnie 9 skrzynek)
4. 9 Drużyna Wędrownicza 75 pkt (1x FTF, 1x STF, ogólnie 7 skrzynek)
5. Alfa 62 pkt (1xTTF, ogólnie 6 skrzynek)
W kategorii zmotoryzowanej klasyfikacja wygląda następująco:
1. Opolskie Rulez 141 pkt (3xFTF, 1xSTF, 4xTTF, ogólnie 10 skrzynek)
2. WilQ_bb 112 pkt (2xSTF, 1xTTF, ogólnie 10 skrzynek)
3. toitaknieja 82 pkt (1xFTF, 1xTTF, ogólnie 7 skrzynek)
To może już jakiś całościowy plan imprezy kolega przedstawi?Mam nadzieję, że rozjaśniłem trochę Jak się podoba ?
Ostatnio dziennik oglądałem i słyszałem, że nowe linie lotnicze się otwierają...krystiant pisze:To ci organizator, nawet transport załatwił
Kurcze wydało się z tymi liniami lotniczymi już, a miałem ogłosić 1 czerwca dopiero :/ heheŻywcu pisze:Ostatnio dziennik oglądałem i słyszałem, że nowe linie lotnicze się otwierają...krystiant pisze:To ci organizator, nawet transport załatwił
- no Graba, nie przesadzaj![]()
P.S. jak będę w kraju to będę w Staszowie w podanym terminie