w którym miejscu opencaching.pl jest 'komercyjny' i w jakim sensie?Lza pisze: rewiewer nie, ale toczygroszek to robi i potem wysyła do autora wylewne maile, jaki to autor jest podły reklamując komercyjne serwisy w logach...

Moderator: Moderatorzy
w którym miejscu opencaching.pl jest 'komercyjny' i w jakim sensie?Lza pisze: rewiewer nie, ale toczygroszek to robi i potem wysyła do autora wylewne maile, jaki to autor jest podły reklamując komercyjne serwisy w logach...
No właśnie, że w żadnym, tylko zamiast tego musieliby by napisać zgodnie z prawdą coś w stylu "Nie życzymy sobie umieszczania linków do konkurencyjnych darmowych serwisów które odbierają nam klientów w takich krajach jak np Polska" .łowca pisze: w którym miejscu opencaching.pl jest 'komercyjny' i w jakim sensie?
art_noise kiedyś chyba też miał akcję wkładania do skrzynek etykiet z równie propagandowym hasłem, bardziej chwytliwym nawetmarwaldor pisze: Nie rejestruję skrzynek w płatnych serwisach
Lepiej za skrzynkami gonić niż na forum wciąż p... Tak że się rymowałomarwaldor pisze:Można wiedzieć jakim ?
marwaldor pisze:To ja chyba pomału przystąpię do czynów. Zapraszam wszystkich chętnych. Coś się należy OC za to, że od lat pozwala nam za darmo keszować. To coś to reklama. Niech wygląda tak:
*Nie rejestruję skrzynek w płatnych serwisach
I niech będzie w opisie skrzynki.
Pzdrw
Potraktuj hasło jako osobisty manifest założyciela wątkupan_ryba pisze: PO CO?
I proszę o rzeczowe odpowiedzi.
Lepiej bym tego nie ujął...miklobit pisze:Potraktuj hasło jako osobisty manifest założyciela wątkupan_ryba pisze: PO CO?
I proszę o rzeczowe odpowiedzi.
OK, może wybiegłem za daleko. W sumie każdy może manifestować co chce w skrzynce (nie wybiegając poza prawo oczywiście).marwaldor pisze:Lepiej bym tego nie ujął...miklobit pisze: Potraktuj hasło jako osobisty manifest założyciela wątku